Informatika középszintű érettségin a 2010-es MS Office-t lehet használni?
érettségi jelentkezés után küldeni fognak egy programlistát, és ott kell bejelölni, hogy milyen programot akarsz használni, milyen oprendszert stb.
(szval te döntesz h office 2007-et v 2010-et választasz)
Az oktatási hivatal szerint lehet a 2003-as, de 2010-es nem.. Akkor mégis miért erőlteti ennyire az info tanár ezt a csomagot? Ki érti..
2006-ban még nem küldtek programlistát...
Megtanultuk 2003-as Office-ban a dolgokat, érettségin meg beültettek szépen 2000-es angol nyelvű Office elé. Volt nagy meglepi. :)
2010-ben érettségiztem, akkor nem kaptunk programlistát...
Sőt egyetemen a mi gépünkön 2010-es volt, az oktató gépén meg 2007-es és néha voltak bonyodalmak... :D
Weblapkészítés nálunk szigorúan JEGYZETTÖMBBEN lehetett csak készíteni érettségin...
én 2011-ben érettségiztem középszinte, és 2012-ben emelten. mind a kettőnél kaptunk programlistát.
előző: és az miért baj?:D sharepoint meg a hozzá hasonló programok semmit sem érnek. én is kóddal jóval gyorsabban végzek egy feladattal, mint amúgy. aztán amikor megkaptuk a programlistát ott láttuk, hogy sharepoint volt, meg dreamweaver. egy sz.ros ingyenes notepad++-t nem tudtak feltelepíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!