Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nagyon nem ment ma a tanulás...

Nagyon nem ment ma a tanulás pedig jan 8. vizsgám lesz. Most mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

3 napot hagytam vizsgára, úgy éreztem ennyi idő alatt meg tudom tanulni + többen mondták hogy így sima.

De ma nem ment. Felkeltem 9 kor, elkezdtem de nem. Elvonta minden a figyelmemet. Alig ragadt meg valami sosem volt még velem ilyen. És már csak 2 napom maradt.... oh jaj... és mi van ha holnap is ez lesz? Amit 3 nap altt meg lehet tanulni azt 2 nap alatt is meg lehet? Amúgy infó vizsga lesz. Szóbeli.

Válaszokat előre is köszönöm

2013. jan. 5. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
hát ha mondjuk tényleg azt akarod, hogy sikerüljön, akkor még most is neki ülhetsz tanulni mert még csak háromnegyed 8. év közben elég gyakran volt, hogy éjjeli 2ig tanultam, sztem neked is belefér, hogy most 2 órát ülj fölötte.
2013. jan. 5. 19:50
 2/7 A kérdező kommentje:
persze most is nekiülök, most 8 tól van még 6 órám kettőig, aztán alszom és olyan 8-9 fele fel tudok kelni és nyomom tovább :( remélem jó lesz így
2013. jan. 5. 19:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Nincs még veszve semmi. Szedd össze magad és ess neki a tanulásnak. Nem kell mindent tudnod, ha az anyag nagyobbik részét tudod, akkor bőven van esélyed arra, hogy olyan kérdéseket kapsz, amire tudsz válaszolni. Szóval fel a fejjel. Anno volt egy szaktársam, aki az első alkalomra mindig csak a tételek felét tanulta meg. Az esetek többségében a szerencse mellette állt, így mindig sikeresen levizsgázott.
2013. jan. 5. 19:59
 4/7 anonim ***** válasza:
51%

"persze most is nekiülök, most 8 tól van még 6 órám kettőig, aztán alszom és olyan 8-9 fele fel tudok kelni és nyomom tovább :( remélem jó lesz így"

ember. itt a gond. ez a rossz hozzáállás. jaaaj fent kell maradni kettőig tanulni, utána hnap egész nap megint csak tanulni fogok...és????? 2 nap múlva vizsgázol, 2 kib.szott napot kéne csak feláldozni és végigtanulni, úgy hogy nem ülsz a gép előtt, hanem TANULSZ. nem tudom te miféle szakra jársz.....

2013. jan. 5. 20:09
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
amúgy is, vess magadra. 3 napja is elkezdhettél volna tanulni, sőt, vannak olyan elvetemült emberek akik két ünnep között is tanulnak. ugye milyen felháborító?
2013. jan. 5. 20:11
 6/7 anonim ***** válasza:
50%

Ne lógj a neten! És ülj le tanulni. Ennyi a csodaszer.

A rinyálás nem segít.

2013. jan. 5. 20:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem tudtam hamarabb elkezdeni tanulni egyébb okok miatt. Ne haragudj ha felbőszítettelek nem ez volt a szándékom.
2013. jan. 5. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!