Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem megy a tanulás, pedig...

Nem megy a tanulás, pedig alig másfél hét múlva 7 vizsgám lesz. Egyáltalán nem tudok koncentrálni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Kérlek adjatok tanácsot!

2012. dec. 23. 23:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen szakon vagy?
2012. dec. 23. 23:41
 2/5 A kérdező kommentje:
anglisztika-magyar
2012. dec. 23. 23:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Először is nyugodj meg! Komolyan. Legalábbis én nem tudok tanulni ha azon stresszelek, hogy mennyi vizsgám lesz. Készítek egy időbeosztást, hogy melyik tárgyra mennyi időt szánok és ahhoz tartom magam. Általában beválik. Ja és mindig hagyok időt a pihenésre, különben nem raktározódik el az agyamban az infó. Szedek memolife...-ot is, nekem segít. Nem tudom milyen szakon tanulsz, de nekem az adu ászom a rajz. Ha neked nincs olyan tárgyad amit lehet rajzolni, akkor a fentieken kívül mást nem tudok mondani:)
2012. dec. 23. 23:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Kezd el olvasni, olvass át mindent és próbálj esetleg jegyzetet csinálni.

Esetleg válassz ki párat, ami fontos (csúszást okozna stb...) és azokra készülj inkább, a többire kevesebb időt és energiát áldozz.

Lehet UV-zni is, vagy akár tárgyat újra felvenni.

2012. dec. 24. 01:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat!
2012. dec. 24. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!