A felsőoktatásban sokat kell tanulni?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk szeptembertől egyetemre szeretnék járni, kb. mennyit kellene tanulni hetente, vizsgaidőszakban, úgy általában? Ezek a szakok érdekelnének: pszichológia, andragógia, óvadapedagógia, szociális munka (szeretek emberekkel foglalkozni)2013. jan. 4. 18:06
2/20 anonim válasza:
Amiket írtál, azon tényleg nem kell vmi sokat tanulni. Egyébként közepes vgay nehéz szakokon elég sokat, naponta fél napot biztos
3/20 anonim válasza:
Ezek tényleg nem nehezek, ki lehet bírni.
4/20 anonim válasza:
A pszichológián őrült sokat kell tanulnia oda járó volt osztálytársamnak, két db. 500 oldalas és 1 db 1000 oldalas könyvről beszélt, amit be kell s*ggelnie. Biztos én járok túl büfé szakra, de ez nekem sok. És biztos ez csak egy része...
5/20 anonim válasza:
Az egyáltalán nem sok, nekem perpillanat 1 vizsgára kell megtanulnom 600 oldalas könyvet, de ez már szinte felüdülés.
6/20 anonim válasza:
Hát nem tudom, akkor nagyon büfé szakra járok.
De ismerősömnek az a 2000 oldal csak egy része.
7/20 A kérdező kommentje:
Akkor pszichológia kilőve.:D
A másik 3?
2013. jan. 4. 21:54
8/20 anonim válasza:
Nem azért írtam, csak nem tetszett, hogy lekönnyűzték.
Azért ne add fel!
9/20 anonim válasza:
normális szakon sokat, ilyeneken nem.
10/20 anonim válasza:
Barátnőm pszichót végzett és azért nem tanult olyan sokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!