Hány évesek járnak általában alap szakra levelezőn?
Bár korábban felvételiztem és jártam is egyetemre, anno nem sikerült végigcsinálnom, mert dolgozni kezdtem a suli mellett, ami eléggé bejött, a pénz vonzóbb volt, mint a tanulás, így viszont még mindig csak érettségim van.
Most szeretném pótolni ezt a hiányosságot, és gondoltam beiratkozom levelező képzésre, alapszakos diplomáért.. Nem leszek nagyon öreg 26 évesen? Mások ilyen korra már a mesterszakkal is végeznek.. :\
Köszi a válszokat.
Levelezőnek pont az a lényege, hogy munka mellett csinálod.
Ezért oda az öregebbek szoktak járni.
Egyáltalán nem leszel öreg, sőt, még fiatalnak is fogsz számítani.
Én 26 éves vagyok, harmadéves levelezős. De nálam csak idősebbek vannak a szakomon. A társaság 80%-a munka mellett csinálja a szakot.Vannak akik baba mellett.
Általában az a jellemző, hogy a levelezős tagozaton lévők tanulni akarnak.Ezt nálunk értékelik is a tanárok.Mert tudják h mi nem időtöltésre vagyunk ott.
Szóval a korod miatt ne aggódj.A tanuláshoz pedig nincs olyan hogy öreg valaki.
Nálunk volt olyan aki kb. 35 évesen vizsgázott velünk együtt, nappalisokkal pedig ő levelezős volt.
Én 24 évesen tartok ott, hogy utolsó államilag támogatott félévemnél járok, ebből 1 félév passzív.
Köszönhető ez a hülyeségeimnek amit elkövettem. (Bulizás + nemtörődés a sulival..)
Én is gondolkozom rajta, hogy levelezőn folytatom mert, már tököm ki van avval, hogy nem tudok dolgozni suli mellet és volt rá alkalom, hogy kisebb depresszióba estem:D (Elmegy mindentől a kedvem)
Félek ha elkezdenék nappali mellet dolgozni akkor nem haladnék a sulival.Ezért akarok levelezőre menni.
Megkérdezhetem, hogy milyen melót kezdtél el suli helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!