Mennyire biztos és elismert ma a pénzügy és számviteli szakember?
Relatív. Sztem a legtöbb ember nem ismeri el ezt a szakmát, mert bankban találkoznak ilyen emberekkel ahova ugyebár -általában- nem jókedvből megy az ember...
Én is ezt, jobban mondva ehhez hasonlót tanulok,sztem mesterképzéssel mindenképp van jövője, mesterképzés nélkül meg jó suliban jó eredménnyel kell csinálnod. Nálunk pl (BGF) a legtöbben már egyből diplomaszerzés után munkát kapnak, általában bankokban vagy könyvelőirodákban, még én se végeztem,de már kaptam egy állásajánlatot.
elismertség attól függ,hogy meddig tudsz feljutni azona bűvös ranglétrán..
Amúgy én is pénzügy és számvitel szakon végeztem, nem volt nagy teher az elhelyezkedés, már diploma előtt kaptam is egy munkát az egyik bankban. szerencsére "kicsi" német bank (tehát nem egy otp), családias a hangulat, fizu kező fizetésnek nem rossz, ráadásul csomó cafetéria van. Én nem panaszkodom, szerintem érdemes elvégezni ezt a szakot (én PTE-n végeztem)
1.vagyok
Sztem akárhány embert megkérdeznél mind mást mondana. Nekem viszonylag könnyen megy és szeretem is, így sztem egyáltalán nem volt nehéz. Van 2 könyv amit 3 félév alatt végigvettünk, van bennük egy csomó téma mint pl banking, taxation, securities. Nálunk zh-n karikázós feladatok vannak plussz magyar kérdést kell lefordítani és válaszolni rá, illetve figyelembe veszik az órai munkát és házikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!