Van itt AKG-s?

Figyelt kérdés
Alternatív Közgazdasági Gimnázium :)
2009. aug. 24. 01:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem oda jártam, de pár tanítványom járt oda. Ha érdekel róla valami, egy riportot is tudok ajánlani, ami fent van a neten. Ha kéred, megkeresem.
2009. aug. 24. 08:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, megköszönném ha megadnád a linket :)
2009. aug. 24. 18:15
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

A Káldor Miklós Kollégium márciusi kollektív adásában a Helloka nyalóka rovatban találod az AKG-ról a riportot. Nekem nagyon tetszett, kíváncsi vagyok majd a Te véleményedre is, amit tolmácsolok majd a készítőknek.

A video ablak alatt van egy kis menücske is, ahol legördítve találod a műsor részeit. Jó mozizást! :)

2009. aug. 28. 09:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelt ez az iskola, és köszönöm a linket, tanulságos volt a kisfilm, gratulálok a készítőinek.

Igazából akitől hallottam róla nem volt jó véleménnyel, de a mai stresszes világban lehet, hogy éppen erre van szükség. Még az érdekelne, hogy aki kikerül ebből az iskolából milyenek a továbbtanulási lehetőségei, magyarul itt is elérheti-e azt, amit egy szigorú tanítású iskolában. Ha esetleg valakinek van még véleménye, megköszönném, ha megosztaná velünk.

2009. aug. 30. 19:05
 5/5 A kérdező kommentje:
99% a továbbtanulási arány...
2009. szept. 17. 18:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!