Van esélyem bekerülni államilag támogatottan a MTF-re? Ha nem, akkor mennyibe fáj egy félév?
Koreográfus szeretnék lenni.
Most több, mint 6 éve táncolok hip-hop-ot, előtte pedig 1 évig táncoltam standard táncokat.
Jó memóriám van és az improvizációt is kezdem megszokni. A stílusérzékem szépen csiszolódik és hiszem, hogy 2 év múlva már leszek elég profi, hogy koreografáljak.
Jól beszélek angolul és a következő évben szándékomban áll letenni a felsőfokú nyelvvizsgát és spanyolból szeretnék majd emelt érettségit tenni.
4 alkalomból 2-szer voltam benne a csoportunk álomcsapatában és az előző tánciskolában én voltam a tanár jobbkeze.
Az stílusismerettel még barátkozom, de szerintem el tudom sajátítani.
Relatív sok francia kifejezést tudok már, de úgy gondolom, hogy ez bővíthető.
A fizikumommal sincs komoly probléma, csak a derekam defektes néha.
Milyen tapasztalataitok vannak?
Álmodozhatok én olyanról, hogy bekerülök?
Kérlek írjatok le mindent, ami eszetekbe jut!
L/16
Egy próbát megér, de ne fűzz hozzá sok reményt.
A koreográfus képzésekben általában olyanok vesznek részt akik már profi táncosok de lassan kiöregednek. Ezért kell nekik a papír, hogy a táncos karrier után komolyabb helyeken is taníthassanak. Ritka, hogy 18 éveseket felvegyenek, de nem lehetetlen. Persze ehhez már kell, hogy neve legyen az embernek, tehát a szakma már ismerje.(Mint minden művészeti egyetem felvételiénél). Ezt leginkább komolyabb versenyeredményekkel érheted el.
Ha minden igaz, akkor jövőre már versenyképes lesz a csoportunk és megyünk versenyre.
Nagyon bízok benne, hogy összejön, mert nekem tényleg ez az álmom. :)
Bár úgy vagyok vele, hogy ha van hozzá tehetségem, akkor nem sok szükség lesz tanulásra, mert úgyis jön magától.
"Bár úgy vagyok vele, hogy ha van hozzá tehetségem, akkor nem sok szükség lesz tanulásra, mert úgyis jön magától."
Ezt gyorsan felejtsd el. Sok tehetséges ember ment a süllyesztőbe emiatt a gondolkodás miatt. A tehetség az alap amelyre tanulással, szorgalommal építkezhetsz. Önmagában semmit nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!