Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Lehet még passziváltatni ezt...

Lehet még passziváltatni ezt a félévet?

Figyelt kérdés

Ha nyomós indokom van, lehet még passzív státuszba tetetni a to-n ezt a félévemet az egyetemen?

SZTE-re járok.

Milyen indokot mondjak, hogy tuti elfogadják?

/sajnos elég rossz anyagi helyzetbe kerültem, 2 napba sűrítettem a tantárgyaimat, de még sokszor ezeken a napokon is inkább pénzt kerestem, így túlléptem a hiányzásaimat/

Előre is nagyon köszönöm aha valaki ír, sokat jelenten, nagyon ideges vagyok..

Második félévem is szintén passzív lenne, megyek i külföldre, és ha sikerül félretennem, 2013 szeptemberétől folytatom a sulit.

2012. nov. 27. 22:27
 1/8 A kérdező kommentje:

*ha valaki ír

*jelentene

ki

elnézést, siettem

2012. nov. 27. 22:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom nem, de ezzel a kérdéseddel a legjobb ha a dékánodat kérdezed meg vagy a Tanulmány Osztály vezetőjét.
2012. nov. 27. 22:32
 3/8 A kérdező kommentje:

oké, köszi.

hát ha nem tudom, akkor van 4 vizsgám, azt megcsinálom, köv félév passzív, utána szeptemberben megcsinálom ennek a félévnek az elmaradt dolgait..

2012. nov. 27. 22:43
 4/8 anonim ***** válasza:

1-3 hét van már csak hátra, hogy lehetne már ilyenkor is passziváltatni? Vigyorogva fogják elutasítani, ha egyáltalán elolvassák a kérelmet.

Általában a szemeszter első 2-3 hetében lehet még passziváltatni, de az is nagy macera.

2012. nov. 28. 04:02
 5/8 A kérdező kommentje:
persze érthető..megoldom máshogy
2012. nov. 28. 07:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Csak azt nem értem, ha suli mellett sokat melózol miért nem kértél egyéni tanrendet? Nálunk erre van lehetőség, néha konzultálsz a tanárokkal, ők odaadják az anyagot, csinálsz egy féléves feladatot, aztán félév végén vizsgázol a tárgyakból. (kb olyan, mintha levelezős lennél)

Ha most elfogadják a passziváltatást, akkor így félév végén az összes munkád a semmibe megy. Valahogy kihúzod ezt a 2-3 hetet, kb ennyi van vissza a félévből, utána pár vizsga és végzel.

2012. nov. 28. 08:12
 7/8 A kérdező kommentje:

6-os igazad van, nem fogok már passziváltatni erre a félévre, szóval nem is szükséges több oltogató kommentet begépelnie senkinek sem.

Írtam hogy 2 napba sűrítettem az óráimat, azt hittem ez így okés lesz, így nem lesz szükségem egyéni tanrendre. Nem így jött össze, én bajom.

2012. nov. 28. 08:33
 8/8 anonim ***** válasza:
A regisztáció visszavonására, a felsőoktatási törvény alapján a félév kezdetétől számított 30 napig van lehetőség. Így ilyenkor már természetesen nem.
2012. nov. 28. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!