Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ti nem vagytok elkeseredve a...

Ti nem vagytok elkeseredve a továbbtanulás miatt?

Figyelt kérdés
Én elterveztem, hogy közgazdàsz leszek, erre ellehetetlenítették a dolgot. Azóta találtam más dolgot ami érdekel, kb az eddigi pontszámok felett van 20 pinttal a pontjaim száma erre visszaveszik az állami finanszírozott képzést. Hogy fogok így egyetemre menni? Azt se tudom már, hogy hogyan lesz a felvételi. Mindig az utolsó pillanatban kell bekavarnia ennek a mocskos kormánynak.

2012. dec. 11. 23:17
 1/7 anonim ***** válasza:
42%
Persze, most mindenből pénzt akarnak csinálni, aminek a 75%-át biztosan le is nyúlják. Soha többé Fideszt, elég volt belőlük!! Ha a támogatott nem sikerülne, akkor bezzeg fizetheted vissza a szakod árának a felét, akkor hol ingyenes egyáltalán a felsőoktatás? Hagyjuk is inkább, csak felidegesít engem is..
2012. dec. 12. 08:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Hm, én 21 vagyok, jövőre szeretném kezdeni az egyetemet... Újra kell érettségiznem, hogy megfeleljek az új felvételi követelményeknek, de tanulok minden nap, így nem félek már, bízom magamban. Az államira így se lesz elég pontom, de nem is szívesen írnám alá a hallgatói szerződést. Úgy vagyok vele, hogy a tanulásba fektetett pénz befektetés. Ne legyél elkeseredve, csak tanulj.
2012. dec. 12. 11:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Sok sikert neked és jó tanulást!
2012. dec. 12. 12:06
 4/7 anonim válasza:

Javaslom a közgazdaságtant felejtsd el, vagy legalábbis kétszer gondold meg. Tanulj inkább mérnöknek, informatikusnak, vagy esetleg valami jó kétkezi szakmát. Ezzel párhuzamosan nyelvet.

A közgazdászok nem rendelkeznek használható ismerettel, kénytelenek valami cégnél robotolni, telefonálni egész nap, rendeléseket fogadni, bevinni a számítógépbe adatokat.

Ráadásul amit tanulnál, az 90%-ban ostobaság, és ha kritikus, gondolkozó természetű vagy, akkor csak felidegesítenéd magad a sok sületlenség miatt. 100%-ban elméletet fognak eléd tolni, ami ráadásul a valóságban nem működik. Tanulj angolt és még egy nyelvet, esetleg keress valami melót ami mellett tudsz tanulni, sulit meg ráérsz választani. Ez csak a személyes véleményem.

2012. dec. 12. 12:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Közgázt már ejtettem mert fizetôs
2012. dec. 12. 13:27
 6/7 anonim ***** válasza:
a színvonal meredeken süllyed a béka feneke alá az egyetemeken
2012. dec. 14. 10:56
 7/7 Laylah ***** válasza:

Pont ma én is elkeseredtem. Végre eljutottam oda, hogy kinéztem két nekem tetsző szakot, erre ma tudom meg, hogy már emelt szintű érettségit kérnek hozzá... most nagyon nem tudom, mi lesz így...

22/L

2013. jan. 8. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!