Ti nem vagytok elkeseredve a továbbtanulás miatt?
Javaslom a közgazdaságtant felejtsd el, vagy legalábbis kétszer gondold meg. Tanulj inkább mérnöknek, informatikusnak, vagy esetleg valami jó kétkezi szakmát. Ezzel párhuzamosan nyelvet.
A közgazdászok nem rendelkeznek használható ismerettel, kénytelenek valami cégnél robotolni, telefonálni egész nap, rendeléseket fogadni, bevinni a számítógépbe adatokat.
Ráadásul amit tanulnál, az 90%-ban ostobaság, és ha kritikus, gondolkozó természetű vagy, akkor csak felidegesítenéd magad a sok sületlenség miatt. 100%-ban elméletet fognak eléd tolni, ami ráadásul a valóságban nem működik. Tanulj angolt és még egy nyelvet, esetleg keress valami melót ami mellett tudsz tanulni, sulit meg ráérsz választani. Ez csak a személyes véleményem.
Pont ma én is elkeseredtem. Végre eljutottam oda, hogy kinéztem két nekem tetsző szakot, erre ma tudom meg, hogy már emelt szintű érettségit kérnek hozzá... most nagyon nem tudom, mi lesz így...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!