Krúdy Gyula Gimnázium vagy Révai Miklós Gimnázium? Győr
Figyelt kérdés
Nyolcadikas vagyok, és szeretnék véleményt kérni, attól aki ezek közül valamelyik iskolába jár, hogy mennyire nehéz, sok óra van-e, tanárok milyenek és, hogy sokat kell-e tanulni? Szerintetek melyikben érdemes megírni a felvételit? Melyikben elnézőbbek a tanárok a felvételi kijavításakor?(tudom, hogy javítókulcs alapján javítanak) De én olyan esetre gondoltam, hogy ha például egy számolás csak félig jó, arra valaki 0 pontot ad, de lehet, hogy valaki 1-et. És ezen a téren hol elnézőbbek? A válaszokat előre is köszönöm!2012. dec. 3. 17:11
1/5 anonim válasza:
Szia!
Én révais vagyok, holnap például 2 órám lesz :D
Szóval nincs olyan sok óra, legalábbis 11.-ben és 12.-ben nincs, ha már leéretségiztél egy nyelvből. (mindenki le szokott 11. év végén vagy elején)
Én nem szoktam nagyon tanulni, mégis elég jó a bizonyítványom. A tanárok közül a legtöbben elég jófejek.
Szerintem az mindegy, hogy hol írod a felvételit.. nem azon fog múlni.
2/5 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a gyors választ! :)
2012. dec. 3. 17:59
3/5 anonim válasza:
Szia! Én is révais vagyok, 10.-es. Szerintem nincs több óránk, mint más suliban, 2-szer van 7 óránk a héten, amúgy 6.Én azért elég sokat szoktam tanulni, de ki lehet bírni, nem olyan vészes (mondjuk ma pl nem is tanultam még) A tanárok legtöbbje jó fej, én imádom a sulit, szóval csak ajánlani tudom :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) Nagyon szimpatikus az iskola is! :D
2012. dec. 4. 17:05
5/5 anonim válasza:
Krúdy nehéz, mert a tanárok rosszabbak, a Révai könnyű, mert a tanárok értenek a dolgukhoz és az órán megtanítanak téged, otthon csak át kell olvasnod és akkor tudod is hogy miről van szó, persze ehhez oda kell figyelni órán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!