Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a szegedi...

Mi a véleményetek a szegedi Radnóti Miklós Gimnáziumról?

Figyelt kérdés
Tanárokról, tanulókról, elvárásaikról...
2012. szept. 9. 18:12
 1/3 anonim ***** válasza:
a tanári kar vegyes van rossz van jó .. a diákok is de egyre jobban azok a mai "hamar felnőni akaró" fiatalok kerülnek ide is .. az elvárás magas de ezt te tudod hogy mit akarsz elérni nem küldenek el ha 3as vagy de lustább , halógató embereknek nem ajánlom ... gyosan a nyakadra szakad minden :) de am nagyon jó suli én szeretek ide járni :DD ha van mág kérdés akkor szivesen válaszolok :)
2012. szept. 11. 21:51
 2/3 anonim válasza:
Hát én nem tudom.. Állítólag sok sznob jár oda ( persze vannak kivételek ). Az egyik osztálytársam oda akart menni, elsőtől kezdve kitűnő volt, mégse vették fel. Ha valakinek a valakije vagy akkor tuti felvesznek... ;) Amúgy a deák sokkal jobb.. :)) A diákok aranyosak, szimpatikusak, kedvesek, a tanárok jó fejek, viccesek, és nagyon jól tanítanak, itt is sok az elvárás, én már most alig bírom, de akkor mi lenne a radnótiban. A kémia tanár nagyon jó, tőle mentek már orvosira tovább.. úgy hogy én csak ajánlani tudom. De menj csak a radnótiba akkor legalább a barátnőmnek több esélye lesz bekerülni ide. :3 xd
2012. szept. 16. 21:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Végül megjelölted ? Hogy sikerült?
2013. febr. 27. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!