Mikor kell mennem suliba, ha 11-ig vagyok kiírva?
Figyelt kérdés
Itt veszekszünk (anyu vs. mi :)), hogy ha igazolásom van 11-ig, akkor holnap (ami 11-e) már kell mennem. Én teljesen abban vagyok, hogy 11-e még benne van, de anyu meg teljesen ez ellen. Most akkor mi az igazság?
(Igen, tényleg ezen veszekszünk. :))
2012. dec. 10. 21:47
1/3 anonim válasza:
Az igazoláson a hiányzás első, és utolsó napja van rajta, úgyhogy szerintem holnap nem kell menned. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Valamelyest sikerült elmagyarázni anyunak, végül feljött azzal, hogy ha a bérlet 14-ig szól, akkor 14-én jó még? Mondtam, hogy igen, és elhiszi végre, de szerinte akkor is abszurd :)
2012. dec. 10. 22:05
3/3 anonim válasza:
Tényleg elég hülyeség, hogy hétvége után még megkapod a hétfőt is, szerintem már nem is vagy olyan rosszul. Ez csak arról szól, hogy nem akarsz menni holnap suliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!