Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek a tanáomlátja...

Szerintetek a tanáomlátja rajtam ha bele vagyok zúgva?

Figyelt kérdés

Először is leírom hogy semmit se akarok ,,úgy" tőle.

Amúgy emberileg is nagyon bejön.

Más embereknek azt mondta rólam hogy kedvesnek tart.Párszor kezdeményezett velem beszélgetést.

Gyakran téved rám a tekintete,a mútkor a folyosón már a lépcsőnél éreztem hogy ,,megtalált" a tekintetével ,aztán a folyosó közepén álltunk,egymást néztük,még a köszönés is lassan ment,mikor meglátott ott maradt és nem ment tovább.

Gyakran szexisen mosolyog,de én is mosolygok ha meglátom,mint a vadalma.És amúgy megérint néha,legtöbbször gyengéden ,de volt már kevésbé viszafogott is.Igazából mostanába kezdem azt hinni hogy belezúgtam,mondjuk ez első órától megy.

Igazából az lenne a fő kérdés hogy vajon ő látja rajtam?És amúgy,mi az amből rájöhet?

2012. nov. 23. 20:46
 1/4 A kérdező kommentje:

elnézést,most vettem észre hogy véletlenül elírtam valamit.

*tanárom

2012. nov. 23. 20:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Az nem derül ki, hogy te fiú vagy vagy lány?

Ha lány vagy, akkor ffi tanárként tudok pár dolgot írni erről a jelenségről.

2012. nov. 23. 21:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány:)
2012. nov. 23. 21:52
 4/4 A kérdező kommentje:

Öhm,egy kérés:ha írsz,akkor kérlek privibe:)

köszönöm:)

2012. nov. 23. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!