Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Iskola látogatási papirral...

Iskola látogatási papirral igénybe vehetem a diák kedvezményt a vonaton?

Figyelt kérdés
jelenleg nincs diákom, csak 1 iskola látogatási papirom ha azt oda adom a jegyellenörnek akkor megbüntethet?

#iskola #látogatási papír
2012. nov. 23. 00:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Tök jó, hogy a sok agyatlan lepontozza azt a választ, ami a helyes, csak mert neki nem tetszik, hogy nem utazhat iskolalátogatásival.

Magyarország, szeretlek!

2012. nov. 24. 15:20
 12/13 A kérdező kommentje:
ott vagyok ahol a part szakad egyik komment ezt mondja a másik meg pont az ellenkezöjét
2012. nov. 25. 02:12
 13/13 anonim ***** válasza:

akkor leirom megegyszer:

nem fogadjak el, nekem se

fogadtak el!

buntetnek is

akkor fogadja el ha uberjofej mert egyebkent nem kene elfogadnia az iskolalatogatasit

a regi plasztikkartyas ideiglenes diakot valtotta ki egy hulye papir ami kb ugyanaz mint az iskolalatogatasi csak mas cime van...

nah azt elfogadjak

ha bemesz a suliba akkor azt mond hogy diakigazolvanyra kernel igazolast hogy tudj kedvezmennyel utazni

aztan most mar eleg legyen.

ennel tobbet nem tudok irni

es azt fogd mar fel hogy nekem nem fogadtak el buntetesnel az iskolalatogatasit!!!

2012. nov. 25. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!