OKJ-ra járók hova kapják a diákigazolványt? Otthoni címre vagy az iskolában kell keresni? Nektek megjött már az ezévi diák és ha igen mikor igényeltétek?
Figyelt kérdés
Az önkormányzaton kellett csinálni ilyen papírt hozzá, kérdés hogy hova küldik a diákot?
Otthoni címre vagy a suliba?
2012. nov. 10. 00:02
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ ment a zöld kéz!
Neked mennyi idő alatt érkezett meg?
2012. nov. 10. 00:07
3/5 anonim válasza:
bár én egyetemre járok, nálunk még szinte nem jött meg senkinek, pedig már szeptemberben kifizettem, megrendeltem, minden. Lényeg, hogy az állam (mert ő adja a diákot) nm töri össze magát a nagy sietségben. Nálunk lehet ideiglenes diákigazolványt kérni, amíg nem jön meg a rendes, én is ilyennel járok, ezt ajánlom neked is.
4/5 anonim válasza:
Én is egyetemista vagyok, nekem sem jött meg, én is úgy tudom hogy a lakcímre fogják.
5/5 anonim válasza:
Okj képzésre járok és én sem kaptam még meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!