Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Iskola látogatási papirral...

Iskola látogatási papirral igénybe vehetem a diák kedvezményt a vonaton?

Figyelt kérdés
jelenleg nincs diákom, csak 1 iskola látogatási papirom ha azt oda adom a jegyellenörnek akkor megbüntethet?

#iskola #látogatási papír
2012. nov. 23. 00:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
30%
Igen, használhatod. De aki kötekedős, az azt fogja mondani, hogy az A/4-es méretű, nyomtatott verziójú jó csak, nem a kicsi. De engem még nem büntettek meg, csak figyelmeztettek.
2012. nov. 23. 00:19
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
"Addig amíg az igényelt diákigazolványok nem készülnek el, az oktatási intézmények a diák kérésére egy - a kormányrendeletben meghatározott adattartalmú, eredeti aláírással és bélyegzővel ellátott, sorszámozott - igazolást ad ki ideiglenes diákigazolvány helyett, amely a diákigazolvánnyal egyenértékű és 60 napig érvényes. A vasúti utazáskor a tanulói kedvezményhez a jegyvizsgáló csak ezt az igazolást fogadhatja el - olvasható a közleményben. "
2012. nov. 23. 00:44
 3/13 anonim ***** válasza:
40%

NEEEEMMMM!!!

JAHJJ meg ne próbáld!!4

Ezek a seggfjek már nem fogadják el az iskolalátogatásit.

Hanem vmi tök ugyanolyan papírt kell kérned de az legyen rajta hogy diákigazolvány helyettesítő valami...

engem megbüntettek mert automatikusa diákot vettem... de nem volt diákom... aztán kértem ilyen vackot és nem fogadták el...

2012. nov. 23. 01:19
 4/13 anonim ***** válasza:
49%
Nem. Csak olyannal, ami nagyobb méretű és Tanulói jogviszony igazolás.
2012. nov. 23. 07:05
 5/13 anonim ***** válasza:
21%
én úgy tudom azt nem fogadják el. csak diák.
2012. nov. 23. 07:20
 6/13 anonim ***** válasza:
74%

Sima jogviszony igazolás nem jó. Ne terjesszétek már itt a butaságot!!!!!!

Van egy igazolás, ami arról szól, hogy a diákigazolványod kiállítás alatt van. Na azt elfogadják. De az nem a sima jogviszony-igazolás, mert azon nem szerepel, hogy lesz-e neked valaha diákigazolványod.

2012. nov. 23. 08:42
 7/13 anonim ***** válasza:
25%
Nem használhatod. Ha már megigényelted a diákot, akkor bemész a Tanulmányi Osztályra, titkárságra, hol mi van.. És kérsz Ideiglenes Diákigazolványt. Ez 60 napig érvényes. Pár másodperc alatt megkapod.
2012. nov. 23. 12:37
 8/13 anonim ***** válasza:

Engem vonaton büntettek már meg A4es iskolalátogatásival. Persze többen is elfogadják, főleg ha oda adod mellé a régi diákodat és azt mondod,hogy még nem jött meg az új...

DE ha biztosra akarsz menni,akkor kérj ideiglenes diákigazolványt. Azt el kell fogadniuk!

Elég sok az olyan kaller,aki kötekedős.

2012. nov. 23. 13:49
 9/13 anonim ***** válasza:
MÁR NINCS IDEIGLENES DIÁKIGAZOLVÁNY :) nem véletlenül adnak papír alapú igazolást, mivel január óta nincs idegiglenes diákigazolvány(plasztikkártya)
2012. nov. 23. 18:39
 10/13 anonim ***** válasza:
Ideiglenes diákigazolványnak hívják nálunk azt a papírt ami igazolja, hogy a rendes diák már készülőben van, és ténylegesen diák vagyok. Hogy tavaly és azelőtt milyen volt az ideiglenes diák azt nem tudom. Ideiglenes diákként kértem, nem volt belőle félreértés mi is kell nekem, mindenki tudta miről van szó és eddig ellenőrzéskor sem volt semmi probléma.
2012. nov. 23. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!