Van valakinek tapasztalata a Mátrix Oktatási Központ képzéseiről? Az ökogazda tanfolyamuk érdekelne, de olvastam negatívat az oktatás színvonaláról, és az ügyintézésük sem bizalomgerjesztő.
Egy katasztrófa az a suli. Aki tudja nagy ívben kerülje el.
Okj ápoló képzéssel vannak tapasztalataim. 320 e ft a tanfolyam, ezért kaptam kb. 10 gagyi könyvet... modulonként kb 50 db mindenhonnan összeollózott ppt, word dokumentumot aminek köze nincs a tananyaghoz...meg havi egy 2 órás konzultációt ahol, információt nem nyújtanak, felmerülő kérdésekre nem tudnak válaszolnak, senki nem mond semmit. Pl. a mai napig nem tudom sikerültek-e az eddigi modulzáróim úgy ahogy azt sem, hogy mikor lesz a záróvizsga (pedig elvileg tavasszal!!!) :) A képzési díjon felül a gyakorlat majd' 200e ft ami persze kezdés után kb fél évvel derült ki. A pénzt beszedik ezen felül segítséget nem kapunk, tudást nem ad....
És az utolsó kommentről ordít hogy egy mátrixos dolgozó írta! :)
azért ennyire ne nézzétek már hülyének az embert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!