Tényleg rosszabb az oktatás, mint 15 évvel ezelőtt?
Figyelt kérdés
2012. nov. 4. 00:24
1/7 A kérdező kommentje:
4 évig tanultam.keményen, becsületesen tanultam mind a 4 évben.Annyira rosszul esik, hogy semmit sem ért a fáradozásom.A szemembe vághatják , hogy bezzeg a mai fiatalok semmit sem tanulnak az iskolában.
elkeserít
és elmegy a kedvem attól, hogy bármit is megpróbáljak.
2012. nov. 4. 00:40
2/7 A kérdező kommentje:
és felháborít, hogy megengedtétek.megengedtétek, hogy tönkretegyék az oktatást.elvegyék a jövőnket.tönkretegyenek minket.
2012. nov. 4. 00:47
3/7 A kérdező kommentje:
Ha zavarta valamelyik majom az órát, akkor a tanár csak gúnyolódni tudott.nem küldte ki, hanem állt a tanári asztal mögött és mosolygott.Mi meg tűrtünk.
2012. nov. 4. 01:06
4/7 anonim válasza:
Ezt hogy érted?
Én is keményen tanultam az érettségire de lusta buta emberek mindenhol vannak.
5/7 A kérdező kommentje:
Visszajön még Jézus.És igazságot tesz ebben a világban.
2012. nov. 4. 01:09
6/7 A kérdező kommentje:
(nem haladtunk úgy az anyagban, ahogy kellett volna)
sokkal többet ki lehetett volna sajtolni belőlünk.
így értettem.
2012. nov. 4. 01:15
7/7 anonim válasza:
Ez 50-50% ha te otthon megtanulsz mindent a könyvből, akkor ezt nem kell magadra venned, de ha csak annyit amit a tanár órán tanít, azzal nem mész semmire sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!