A Ságvári Edre Gyakorló Gimnáziumba (Szegeden) a félévi osztályzatokat is nézik?
én most vagyok elsős, a Ságváriban nem néznek, csak 7.; 8.-at. Nem tudom milyen szakra akarsz menni, mindegyik nagyon jó.
A gólyapróbától mindenki be van tojva, nincsenek egyéni szívatós feladatok (amúgy jövőre a mi osztályunk csinálja a gólyapróbát), nagyon klassz, és egyberázza az osztályt. annyira buli, hogy nekünk még mái napig is emlegetik a tanárok, hogy milyen ügyesek voltunk. :)
A suli rendkívül erős, sokat kell tanulni, de nyilván iskolába ezért jár az a gyerek, aki nem havat akar lapátolni a parkban... nincs nagy gáz, ha tanulsz, és nem vagy beképzelt, még jó is lehet az osztályközösség.
Mondom, attól függ, milyen orientációt szeretnél, mert pl. német kéttannyelvű nincs a Ságváriban, csak német osztály.
De nincs ebben a két másik suliban (TÖmörkény, Deák) olyan szak, ami jobb lenne, mint a Ságvárié.
Ságvárisnak lenni 'életérzés'. Nem szégyen kimondani, hogy hová jársz. IMÁÁÁÁDOM
Hát ha nagyon sokan jelentkeznek oda és
jók (meg nem vehetnek fel korlátlanul)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!