Most épp 8. os vagyok és fogalmam sincs h milyen gimnáziumba menjek ajánlanátok vali jót? Ami nem gyenge de nem is túl erős sili pl a tamási áron az milyen?
Figyelt kérdés
2012. okt. 31. 00:34
1/9 anonim válasza:
OLVASS KI EGY KÖNYVET ÉS BESZÉLHETÜNK
puszi
2/9 A kérdező kommentje:
diazlexiás és diszgráfiás vagyok csak meg jegyzem :) puszi
2012. okt. 31. 15:05
3/9 anonim válasza:
diszlexiásan felvesznek gimnáziumba?
4/9 A kérdező kommentje:
miért szerinted nem fognak? tanköteles vagyok 16 éves koromig!
2012. dec. 30. 22:31
5/9 A kérdező kommentje:
és semmivel nem vagyok kevesebb-e miatt !
2012. dec. 30. 22:32
6/9 anonim válasza:
Az egy dolog hogy te 16 éves korodig tanköteles vagy, képzeld én is, de egy gimnáziumba nem jól jön ha a felvételi feladatokat félre olvasod és nem jól értelmezed.
Ezzel nem azt akarom mondani h nem tanulsz mert egy olyan is megtanulhat minden dogát ötösre akinek nem erőssége az olvasás, csak ott 10 feladatra van 45 perced, és nincs idő 200-szor elolvasni egy feladatot hogy felfogd
7/9 anonim válasza:
19:31-es vagyok
Most fedeztem fel a válaszodban a diszgráfiát is. Hát az se előnyös egy nyelvtan dogába főleg egy GIMNÁZIUMBA, hogy meglátnak egy "ojant" vagy egy "aszt". Amugy inkább helytelenül írsz vagy lassan?
8/9 A kérdező kommentje:
helytelenül és a felvételre plusz 30 percet kapok
2013. jan. 13. 20:01
9/9 anonim válasza:
Igen van ilyen osztálytársam, neki is a (helyes)írás a neheze, és ő is kap több időt megírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!