Szerintetek nincs igazam? (bővebben lent)
Nincs, és én ezt úgy mondom, mint egy 17 éves lány.
Szerintem az alap műveltséghez tartozik, hogy a legfontosabb dolgokkal tisztában legyünk az irodalommal kapcsolatban. Főleg, hogy a mai fiatalok nagy része véleményem szerint elég tudatlan, és buta.. legalább tanórán hallgassanak valami értelmeset.
Talán majd később belevehetnék az irodalom tantárgy követelményeibe a mostanában megjelent normális regényeket, verseket, de a régieket semmiképp sem kellene elvenni, és hagyni, hogy a feledés homályába vesszenek.
L/17
Nincs.
Ahogy az előttem szóló is írta, az "ómagyar" művek is az alap műveltséghez tartoznak. Mit olvasson a gyerek, twilight-ot?
Jaja, általános műveltség, legalábbis annak, aki emlékszik majd rájuk érettségi után fél évvel is.
Akit érdekel, azt érdekli, akit nem, azt nem - vagy fogékony vagy az irodalomra vagy nem, de ez minden tantárgyra igaz. Én se vetném el ezeket, max egy kicsit kurtítanám a dolgokat, és becsempésznék kortárs írókat is ízelítőként. Sok tanár nem elég lelkesen adja elő magát, és úgy kedvet sem tud csinálni az ifjaknak, ez a gond.
Nincs.
4.-kel ertek egyet.
Valamint ido kell ahhoz hogy eldoljon egy regeny, koltemeny vagy barmi ami muveszet tenyleg remekmu-e es orokeletu lesz mint egy Mozart zongora concerto vagy csak siman a kor divatjanak felelt meg es par evtized mulva mar a kutya se emlekszik ra.
Ilyen teren kivancsi vagyok mi lesz a Harry Potter, a Gyuruk Ura es hasonlo regenyekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!