Mennyire igaz az, hogy a joghallgatókat szivatják a legjobban?
Figyelt kérdés
Főleg a PPKE érdekelne. Mert mindenhol azt olvasom hogy a jogászhallgatókat eléggé szivatják.2012. nov. 14. 18:28
1/7 tomala válasza:
Az ELTÉ-n eléggé szívós néhány tantárgy. Azt tudni kell, hogy a tananyag mennyisége az orvosin a legtöbb, méghozzá messze, de egy orvosis barátommal azt is megállapítottuk, hogy sehol nincs meg a tanárokban annyira a szívózás, mint a jogon.
Ez a "látom, hogy ezt a tételt tudja, úgyhogy ugorjunk a másikra, abból úgy nézem, nem sokat jegyzetelt" hozzáállás.
Nálunk volt, aki nem bírta, és átment a Pázmányra. Az könnyebb, de az sem leányálom.
2/7 anonim válasza:
ELTÉ-re jártam, szivattak rendesen, Pázmányos ismerőseim szerint náluk sokkal jobb bolt a helyzet.
3/7 anonim válasza:
Hát azt szívatják aki nem tudja az anyagot, mert ugye csak azt lehet. Tavaly végeztem, de engem nem-igen "szívattak". Nagyon rendes tanárok vannak a Pázmányon.
4/7 anonim válasza:
Senki nem tud mindent, következésképpen bárkit lehet szívatni. Főleg jogon.
5/7 anonim válasza:
Megis kell tanulniuk
a különb. törvényeket
7/7 EVA800 válasza:
Magyar szakon szivatnak az ELTE n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!