Szerintetek a Veres Pálnét, Jóskát vagy a Széchenyit jelöljem meg először?
5. év vége: magatartás:4, szorgalom:4, nyelvtan:4, történelem:5, Irodalom:5, Angol:4, matek:4, infó:5, természetismeret:4, ének:5, rajz:5, technika:5, tesi:5
6. év vége: magatartás:4, szorgalom:5, nyelvtan:4, irodalom:5, történelem:5, angol:5, matek:4, infó:5, természetismeret:5, ének:5, rajz:5, technika:5, tesi:5,
7.év vége: magatartás:5, szorgalom:5, nyelvtan:5, irodalom:5,történelem:5, angol:5, matek:4, infó:5, fizika:5, kémia:5, biológia:5, földünk és környezetünk:5, ének.5, rajz:5, technika:5, tesi:5, etika:5
Ezek a bizonyítványaim. A Veres Pálnéba, Jóskába lenne-e esély hogy bekerüljek? A Széchenyi egy biztos pont, szerintem.
66 pontos lett az írásbelim de 50 pontot viszek akkor behívnak? O.o ....Amúgy szerintem a VPG-t jelöld be először mert ha oda fölvesznek akkor a JAG-ba is .
Én is ezt tettem :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!