Ti végig tanuljátok a szorgalmi időszakot az egyetem/főiskolán? Vagy inkább a vizsgaidőszakra hagyjátok a tanulást?
Ha valamit nem értettem, akkor egyből megtanultam a szorgalmi időszakban. Ha már értem, akkor nem is nagyon kellett tanulni a vizsgaidőszakban.
Ez bejött nekem, a 24fős csoportból 2-en fejeztük be időben, tanterv szerint a fősulit.
Én elhatároztam, hogy át fogom nézni mindig az új anyagot, mert a gimiben is úgy volt, hogy ha TZ előtt kezdtem tanulni, már leblokkoltam, bestresszeltem, nem ment. Meg amúgy is, nehezebben tanulok az átlagnál, 3, 4-szer többet tanulok ugyanazért a jegyért az átlagnál.
Igen ám, de jöttek a zh-k, és volt, hogy az egyik zh-ra való készülés elvette az időt a másik zh-ra való készüléstől, nemhogy az aznapi jegyzetet átnézni...
Amúgy több tárgyból lusta is lettem, azokból meg azért nem készültem.
Úgyhogy elvileg szorgalmas ember vagyok, mégis itt tartok.
19:20
Én is így vagyok vele...
Azért elmondanátok, miért kellett lepontozni?
Nem igaz, hogy arra jut időnk, amire akarjuk. Pl gimiben volt, hogy a négyes átlagért rohadt sokat tanultam, és kb semmire nem volt időm. Nem akartam, hanem kellett, hacsak nem értem volna be 3-as átlaggal...
Amúgy szó szerint ráhibáztál, mert nem vagyok sörözős, se italozós, és sajnos kb egyetem eleje óta lusta vagyok sportolni is.
Tehát nem "time management", hanem a nap 24 órája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!