Orvosi egyetem-szorgalmi időszak?
Hát elsőéves vagyok, úgyhogy túl nagy tapasztalatom nincsen. Szerintem első félévben még lehet bírni, később nem tudom...
Lehet heti 3* nem lesz időd rá, de meg lehet próbálni:) Mérlegelj, h mi a fontosabb:)
A szorgalmi időszak arra van, hogy megtanulj amit csak tudsz, és ezzel is kevesebb legyen a vizsgaidőszakra.. Ha ellébecolod a szorgalmi időszakot, nem fog minden vizsgád sikerülni.. Folyamatosan kell készülni, tanulni, főleg az orvosin, mert senki nem kér a közepes, éppen átcsúszott orvosokból.. Ha orvos akarsz lenni, tanulj amennyit csak lehet!
mindenre lehet időt szakítani, sokszor 1-1 hobbi is felér a kikapcsolódással. Sokan végigcsinálták már, és jártak egyetem mellett táncolni, zenélni, lovagolni, úszni... Jól oszd be az idődet, ez a kulcsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!