Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Orvosi egyetem-szorgalmi időszak?

Orvosi egyetem-szorgalmi időszak?

Figyelt kérdés
Orvosi egyetemen szorgalmi időszakban is sokat kell tanulni?Azt tudom hogy nagyon sok előadás meg gyakorlat van,gondolom nem árt készülni rájuk...Marad így valami szabadidő a szorgalmi időszakban?(heti 3x2,5 órát sportolok,olyan jó lenne ha ezt nem kellene feladni ha bekerülnék)
2009. dec. 7. 12:31
 1/5 anonim ***** válasza:
6 év alatt nem sok mindenre lesz időd, max. enni, aludni - arra se mindig
2009. dec. 7. 13:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát elsőéves vagyok, úgyhogy túl nagy tapasztalatom nincsen. Szerintem első félévben még lehet bírni, később nem tudom...

Lehet heti 3* nem lesz időd rá, de meg lehet próbálni:) Mérlegelj, h mi a fontosabb:)

2009. dec. 7. 16:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha jók az alapjaid, akkor az első félévet v. akár az egész évet ki lehet bírni és lehet időd a sportra. Bár a kémia anyag elég nagy, anatómiát is nagyon kérik, de nem annyira vészes. Másodév, harmadév akár arról is szólhat, hogy hányszor álltál fel mert ki kellett menni. Én végig seggeltem, rengeteg az anyag!! Negyedévben is sok az anyag, de már belejöttem, látod most is itt írogatok :DDDD
2009. dec. 8. 10:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Várom még a további tapasztalatokat is :)
2009. dec. 8. 14:32
 5/5 anonim ***** válasza:

A szorgalmi időszak arra van, hogy megtanulj amit csak tudsz, és ezzel is kevesebb legyen a vizsgaidőszakra.. Ha ellébecolod a szorgalmi időszakot, nem fog minden vizsgád sikerülni.. Folyamatosan kell készülni, tanulni, főleg az orvosin, mert senki nem kér a közepes, éppen átcsúszott orvosokból.. Ha orvos akarsz lenni, tanulj amennyit csak lehet!

mindenre lehet időt szakítani, sokszor 1-1 hobbi is felér a kikapcsolódással. Sokan végigcsinálták már, és jártak egyetem mellett táncolni, zenélni, lovagolni, úszni... Jól oszd be az idődet, ez a kulcsa

2009. dec. 11. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!