Szemét osztályfőnök! Mit tennétek ebben az esetben?
1. Nem fogadja el az orvosi igazolásokat.
2. Ha el is veszi, letagadja hogy oda adtuk neki, és igazolatlannak írja be azt a napot.
3. Volt olyan a múltkor, amikor oda adtam neki az igazolást, azt mondta hogy nem fogadja el, és összegyűrte.
4. Küldött felszólítást, hogy xx igazolatlan hiányzásom van. Hol ott egyetlen, egy igazolatlan sincs! Csak akkor hiányoztam amikor orvoshoz kellett menni.
5. Valótlanságokat állít a levélben. (1. Azt írta a papírra, hogy ez a második felszólítás, holott egyetlen egyet sem küldött ki, hanem ez az első. Utána is nézhetnek az iskolában, a postán vagy mit tudom én, hogy nem küldött nekem első felszólítást, csak úgy vehetjük át a leveleket, ha alá írunk. Szóval utána lehet nézni hogy semmit nem küldött, és nem vettünk át!! 2. Azt írta a papírra hogy nem vagyok tanköteles, holott tanköteles vagyok! Az év első hónapjában bent voltunk a suliban a titkárságon, és erről beszéltünk, mutatták a szabályzatot, és a törvényt hogy igen is tanköteles vagyok, mert szeptemberben töltöttem a 18-at, így bele esek a következő tanévbe! Vagy is tanköteles vagyok még egy évig! 3. Mellékelte a "kedves" osztályfőnök hogy melyik napokról, és órákról hiányoztam igazolatlanul, miközben egyetlen egyről sem hiányoztam igazolatlanul! Ezután elment az orvosomhoz, és megkértem hogy írja le azokat a napokat, amikor igazolást adott, amikor beteg voltam. Leírta a dátumokat, én pedig összehasonlítottam a tanár által kiküldöttel. ÉS egytől egyig mindegyik le van igazolva, az orvos is tudja bizonyítani hogy kiadta az igazolást. Nem mondhatja azt az ofő hogy nem adtam/adtuk oda neki! MERT BIZONY ODA adtam a kezébe mindig minden egyes igazolást! Úgy hogy azzal nem jöhet hogy nem adtam le neki! Mert oda adtam, ő pedig letagadja, és igazolatlannak írta be! Nekem mi érdekem lenne NEM ODA ADNI neki? Saját magammal kiszúrnák hogy nem adom oda az igazolást amit az ORVOS kiadott nekem?! )
Úgy hogy számomra felháborító amit az osztályfőnök művel! A múlthéten a szüleimmel be mentünk hozzá, elkezdett ott flegmáskodni, és összegyűrte a leadott igazolást! Most már elég volt, jövőhéten megyünk a szüleimmel az igazgatóhoz, és visszük a papírt amit küldött, és elmondjuk mindezeket neki, hogy miket művel, és hogy valótlanságokat állít a levélben!
Ti is ezt tennétek, vagy ráhagynátok az egészet?
egyetértek veled marha szemét ember az ofőd!
DE ellenőrzőbe viszed az igazolásokat vagy lapon? mert a lapot tényleg nem kötelessége elfogadni
legalábbis nálunk az van a házi rendben h csak ellenőrzőbe lévő igazolásokat lehet elfogadni
15L 9.es vagyok
Nekünk nem az ellenörzőbe kell írni, hanem külön papirra irja az orvos, és azt kell leadni.
Ma reggel bementünk az igazgatóhoz. Nagyon normális, szimpatikus volt, elmondtuk neki ezeket a dolgokat.
Anyu mondta az igazgatónak, hogy milyen jogon gyűri össze, és mondja azt hogy nem fogadja el az igazolást, és csak abban az esetben fogadja el, hogy ha fekvőbeteg vagyok. És mi jogon mondja ő azt, hogy én hazudok, kitalálom ezeket a dolgokat, kikérem magamnak, meg hogy hogy beszélhet így. Megmondta azt is neki, hogy nem akart vele ott mindenki előtt vitatkozni. Mostantól ha valami van, pl igazolást kell leadni, ide önhöz fogunk bejönni, és behozni. Az orvoshoz meg időpont van, idő pontra megyünk/mentünk, oda meg muszáj elmennünk, hogy a vizsgálatokat elvégezzék.
Azt mondta az igazgató hogy ilyet nem tehet az osztályfőnök, amit az orvos ad igazolást, azt köteles elfogadni, és nem bírálhatja felül!! Eltépni, összegyűrni, megsemmisíteni mint ahogy ő is tette, SEMMI joga nincs!! Azt mondta hogy majd ő elbeszélget a tanárral, és a héten küldenek egy új értesítést az esetről.
Látszott rajta hogy megdöbbent hogy ilyet csinált a tanár.
És még azt nem is mondtam el neki hogy miket szokott művelni, alázza a gyerekeket órán, mindig kifog magának egyet és azt alázza, gúnyolja egésznap. Sőőt, már nem is egyszer, nem is egy alkalommal meg is ütötte az osztálytársaim órán. De úgy jó izomból, ököllel a fejére.
Velem még ezt nem tette meg, azért gondoltam úgy, hogy ezt inkább nem mondom el. Majd ha velem is ezt megteszi, akkor megtesszük a szükséges lépéseket.
Hétfőn lesz vele az igazgatói beszélgetés után először órám, pont osztályfőnöki. Nem mondok neki erről egy szót sem, csöndbe maradok mint mindig. Ahogy én ismerem, ezt nem fogja szó nélkül hagyni, majd jól kioszt mint ahogy másokkal is tenni szokta, és majd aláz, gúnyol meg ilyenek... Kivéve ha az igazgató le nem állítja addigra.
De mindenesetre a telefonomon be lesz kapcsolva a hangrögzítő, és úgy lesz a zsebemben. Azért, hogy ha ezeket újra megteszi, de most velem, legyen bizonyíték ellene, és ezt fogjuk lejátszani az igazgatónak.
Úgyhogy várom a folytatást, a levelet amit a héten fog küldeni az igazgató.
Meg azt is mondtuk, hogy valótlanságokat állít az ofő a levélben amit kiküldött... Hogy a 2. felszólítás, hogy nem vagyok tanköteles, és hogy xy igazolatlanom van.
Oda adtuk neki és ő is megnézte, és valóban nem igazak ezek a dolgok.
Az ofő nem tudom mit képzelt.. azt hiszi hogy majd mi most megijedünk tőle, mert ő flegmázik, felemeli a hangját stb... és szemethunyunk az ilyen dolgai felett amiket művel, mint a többiek! Az biztos hogy nem! A többiek meg nem mernek szólni, és lépni ilyen ügyben, még akkor sem ha megüti őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!