Lányok:akik idén szembesültek először a kötelező tornadresszel tesiórán, mik a tapasztaltok?
19-es valaszolo!
BG Tornadressz webaruhaz!!egy pomazi kft!meretre is gyartanak,barmilyen anyagbol,barmilyen szinben!!
keresd,; vandrusne meszaros agnes-t
Köszi #20 és #21 !!!
#19 voltam :)
19-es!
nalatok milyen tornaruha a kotelezo?
fekete?piros?keke?zold?.................
regebben itt a piros negyedes ujju volt kotelezo!megkorabban a fekete!
23-as! Én már végeztem, nem vagyok gimnazista, de sokakkal ellentétben szeretem a tornadresszeket (ezért is olvasom érdeklődéssel az ezzel kapcsolatos kérdéseket és válaszokat, és ezért kérdeztem rá a nem szokványos színre). Futásnál rendszeresen használom aláöltözetnek.
Egyébként a kék színű rövidujjú tornadressz volt kötelező mind a 4 évfolyamon, télen a szabadban és azokon a napokon vehettünk fel valamit rá, és a fiúktól külön tesiztünk - a fiúknak pedig kék nadrág kellett és fehér póló, amelyből legalább egynek a gimnázium címerével ellátottnak kellett lenni, ezt a gimi boltjában kellett megvenniük (csak, hogy az eredeti kérdésre is válaszoljak).
19-es.
19-es!
-en isszezretem a tornaruhat!!hordom is itthonra is,napozashoz is,telen meg alvashoz is!
szerintem nagyon kenyelmes!
#19 vagyok:
Szerintem is az egyik legkényelmesebb és legjobb anyagú ruha! Nagyon jól szellőzik, elvezeti az izzadtságot, ezért használom futás aláöltözetként, jobb bármilyen pamut anyagnál. És én is imádok benne aludni! Végre valaki más, aki ugyanígy vélekedik a tornadresszről!
meg az "atkos"-ban volt egy ilyen mondas,;
-"elvtars!!csereljunk jelvenyt"-
most lehet ilyen,;
-"csereljunk tornaruhat?"
csak a meret kulombozhet nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!