Nappali tagozatos egyetemisták! Van legalább egy
tetoválásotok?
Figyelt kérdés
Kérem, hogy MINDEN nappali tagozatos egyetemista válaszoljon erre a kérdésre, aki elolvassa, mert szeretném felmérni, hogy mennyire elfogadott a tetoválás a leendő "értelmiségi" fiatalok között. Csak úgy lesz objektív, ha mindenki válaszol, akár csak annyit, hogy "van", vagy "nincs", de még jobban örülnék, ha leírnád azt is, hogy melyik testrészen van, és milyen szakra jársz.
Nincs. És a csoportomban (16 fő) senkinek nincsen (tudtommal).
Orvosi
2012. okt. 14. 13:44
2/11 A kérdező kommentje:
"ha nem vesznek fel akkor nem a tetoválásod miatt lesz az tuti :)"
Azt gondolom, inkább az érdekelne, hogy ha már ott vagyok, megszólhatnak-e. Az idézőjelet meg azért használom, mert idézőjel nélkül kicsit olyan, mintha az egyetemet végzettek valamiképp felsőbbrendűek lennének, azokhoz képest, akik mondjuk szakmunkások.
2012. okt. 14. 13:59
3/11 anonim válasza:
Nincs és összesen 2-3 embert tudok csak talán az ismerőseim közül akiknek van. (Pedig ismerek jó pár embert.)
2012. okt. 14. 14:12
4/11 anonim válasza:
Nekem sincs, és a környezetemben sincs senkinek.
2012. okt. 14. 14:16
5/11 anonim válasza:
Nekem nincs De szeretnék majd, igaz csak később, ha pontosan egterveztem mit szeretnék és hova. A kezen/csuklón tetszik, viszont nem szeretném, hogyha mindig látszódna, mivel ha laborban dolgozok, akkor az kilátszik, szóval szerintem marad a lábfej. Egyik csoporttársamnak van elég látható helyen, a karján, de igazából a kutya sem foglalkozik, hogy kinek van vagy nincs tetoválása. Egyik tanáromnak is van.
20/L - biológia szak
2012. okt. 14. 14:26
6/11 anonim válasza:
Nincs és nem is lesz. Német szakos középiskolai tanárjelölt vagyok.
2012. okt. 14. 15:14
7/11 anonim válasza:
van, közgazdász leszek
2012. okt. 14. 21:33
8/11 anonim válasza:
Még nincs, de most a hónapban csináltatok, kommmédia masterre járok.
2012. okt. 15. 16:25
9/11 anonim válasza:
Nekem van egy (könnyen eltakarható) felirat a csuklómon, pszichológiára járok. Sok embernek van rajtam kívül is, valakinek az egész alkarján van valamilyen minta. Egyetemen szerintem nem jelent hátrányt, viszont én többet látható helyre nem nagyon merek csináltatni, mert nem tudom, konkrétan hol akarok majd dolgozni.
2012. okt. 15. 20:13
10/11 anonim válasza:
Nincs, és látni nem nagyon látok évfolyamtársaimon, de néhányról tudom, hogy van, csak nem mutogatja. Nem hiszem, hogy komolyan kéne venni azokat az embereket, akiknek nincs jobb dolguk, mint azért kritizálni valakit, mert van vagy nincs tetoválása...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!