1/12 anonim válasza:
Most éppen szerdánként három. De nagy általánosságban hétfőn, kedden, csütörtökön volt 2-3, és szombatonként néha a levelezősökkel összevontan.
2/12 anonim válasza:
Ez nagyon változó, mivel saját magadnak kell összeállítanod az órarended, meg persze azon is múlik, hogy sikerült-e az előfeltételeket teljesítened már. Inkább úgy mondanám, hogy aki tisztességesen vesz fel kurzusokat, az átlag 14-20 órával számolhat hetente (úgy értendő, hogy ennyiszer 45 perc, pl. nálunk sok a duplaóra, amit így én kettőnek számoltam.)
3/12 anonim válasza:
Hétfőn 4, kedden 2 vagy 3, szerdán nincs, csütörtökön 5, pénteken egy, egy óra 80 perc.
4/12 anonim válasza:
Változó... 1 óra az 1,5 órát jelent
Hétfőn: 2
Kedd: 5
Szerda: 4
Csütörtök: 5 (ebből egy nem 1,5 hanem 3 órás)
Péntek: 3
5/12 anonim válasza:
14-20 óra, ha tisztességesen veszed fel az órákat? Az nem kevés egy kicsit? Vagy inkább nagyon??
Nekem a legkevesebb 29 volt hetente. Átlag 30-32.
Ebben a félévben egy héten 44-46 órám van. (vagyis lenne, ha mindenre bejárnék)
Hétfőn 11, kedden 10, szerdán 9, csütörtökön 7 agy 9 (az egyik órám kéthetente van), pénteken 7.
6/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok: Persze 45 perces órákkal számoltam.
7/12 anonim válasza:
18:21 vagyok. Ha 45 perces órákkal számolom, akkor 39 órám van, ami kereken 30 felvett kreditet tesz ki
8/12 anonim válasza:
Hétfőn 8, kedden 11, szerdán 2, csütörtökön 2, összesen 30 kredit.
10/12 anonim válasza:
90 perces órákkal számolva
hétfőn 4
kedden 4
szerdán 1
csütörtökön 2
pénteken 2
meg még egy tárgy, ami majd tömbösítve lesz valamikor. Ez így 31 kredit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!