Miért mondják hogy tanárnak csak az megy akit nem vesznek fel máshová?
"Nyilván egy bölcsész szakot vicc elvégezni"
- Ez a megjegyzés eléggé szűklátókörű szemléletre utal. Főleg annak ismeretében, hogy milyen óriási különbségek vannak bölcsész szakok közt nehézsgében.
Persze lehet ismerőssel jönni. Nekem is van egy ismerősöm biológia Bsc-n; elvégzett egy szakács OKJ-t mellette. De egyébként sem egy zseni a csaj, de már két éve bent van.
"de már két éve bent van."
Igen, nekem is van jópár ismerősöm/csoporttársam, akik bent vannak még és még ösztöndíjat sem kapnak, pedig már ha 2 tárgyból bukik vki, akkor úszott az ösztöndíj, de az ilyenek azért maradnak bent, mert a kötelező tárgyaik nincsenek meg, csúsznak a félévekkel és szinte csak SZV-ket vesznek fel, hogy meglegyen a min. éves 30 kredit. Ezzel én nem dicsekednék a helyedben, mert ez utal szűk látókörre és butaságra, nem az a tény, hogy a bölcsész szakot egy h.lye is el tud végezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!