Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyiből lehet pesten megélni?

Mennyiből lehet pesten megélni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Pesten szeretnénk tanulni jövőre a barátnőmmel, és érdekelne minket mennyiből lehet megélni a városban (lakás 2szémelyre télen/nyáron+rezsi+kaja+némi szórakozás...).

Én 130e-150e-re gondoltam. Ez mennyire reális?

*Koleszba nem akarok menni ha nem muszáj!

2012. okt. 12. 19:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez nagyon relatív. Melyik kerületben? Mi a párommal a 20-ban lakunk, és albérlet meg MINDEN-re elmegy egy rakat pénz, pedig mimimum havonta együtt 180-at keresünk.
2012. okt. 12. 19:52
 2/7 A kérdező kommentje:
9. kerület. Nem akarunk semmi extra lakást, csak hogy ketten legyünk, és meglegyen minden amire szükség van meg hogy mondjuk havonta 1szer/2szer mozi vagy városba kimenni szórakozni kicsit... A lakások árát néztem neten, az 50-60e forint 2 személyre, de mennyi átlagban a rezsi? kb mennyi kellene kajára havonta (de nem gyorskaja, a párom szeret főzni) .. ja és nem dohányzunk.
2012. okt. 12. 20:41
 3/7 anonim ***** válasza:
A rezsi is 40-50, + két bérlet biztosan, amellett ami még kell, kaja, stb, szerintem a 150 két embernek eléggé szűkös, egynek is :/ ez van sajnos...
2012. okt. 13. 12:56
 4/7 anonim ***** válasza:
50-60 ezerért albérlet 2 személyre? Az eléggé húzos. Mi ketten vagyunk és 35 az albérlet + a rezsi, ha nagyon odafigyelünk mindenre, akkor jó időben (amikor még nem kell fűteni) kijön az egész 50-55-ből, ebben benne van egy NEM 10000000 csatornás kábel TV és internet is, ami korlátlan. Ami sok pénzt elvisz az a kocsi, a macska és a kutya, de nem rendelünk pizzát naponta meg nem járunk McDonald's-ba, de nem is zsíros kenyéren élünk. Mozi, utazás, ruha, fordrász, stb. csak ritkán van, és azok is felváltva amikor már tényleg itt az ideje. Fejenként 80-120 körül keresünk havonta, attól függően, hogy épp mennyi bevételünk van.
2012. okt. 13. 15:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja, és semmi segítségünk nincs pl. szülők, nagyszülők, stb.
2012. okt. 13. 15:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Én koliban (ami 10000 havonta) kb. 70-80 ezerből jövök ki egyedül, szóval elég húzós. Nálam a kaja visz el sok pénzt, mert az egyetem mellett csak elrohanni tudok ide-oda kajálni, meg amúgy sem egy élmény a koli konyhájában főzni. Ja, meg a szórakozás, bár azt lehet, hogy egy kicsit túlzásba viszem, így olyan 15 ezer havonta. Plusz ugye jegyzetek, ruha, tisztálkodószerek, stb... És 2így nekem ugye 0 a rezsi, a net félévre 6000, szóval kössétek fel a gatyát, mert nem lesz olcsó.
2012. okt. 13. 23:40
 7/7 A kérdező kommentje:
kösz szépen a vélaszokat... nem lesz könnyű, de majd megoldjuk valahogy :). kösz mégegyszer
2012. okt. 17. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!