Ha háziorvos ír nekem kérésre felmentési javaslatot gerincferdülésre, nem fog hiányozni a tesi tanárnak a szakorvosi felmentés?
12:03asnak: ez érdekes,mert én már évek óta járok gyógytesire,(és hozzáteszem ugy h hiányoztam a suliból mikor volt a vizsgálat a suliban h kinek kell gyógyóra járnia),és a tesitanárom simán ráírta a papíromra,h gerincferdülés+ludtalp(pedi az nincs hiszen látnám ha lenne).és rendes tesire kell járnom ami van egy héten 2-3 szor(attól függ h A vagy B hét van)
heti 2 gyógytesi!!csak annyi h a rendes tesin nem kapok jegyet semmire,csak akkor osztályoz ha rossz kedve van és vkit szivatnia kell.hja,és havonta egyszer kell járnom uszni.akkor most mi van? nagyon szeretném ha eben segítenél,mert a gyógytesi (bizonyos személyek miatt) számomra nagyon kellemetlen,és rendkívül rossz társasággal tettek egy csoportba. help mee
12/f
12.03-as válaszoló vagyok. Onnan tudom, hogy így működik, mert ez lesz a 13. éve, hogy gerincferdülés miatt gyógytesire kell járnom (nem azért 13 éve, mert ennyire súlyos, hanem basztam eljárni az órákra és nem javult olyan mértékben a gerincem). 3 éve abbahagyhatnám az ortopédus szerint, de nálunk ez az iskolaorvos heppje, úgyhogy hiába van a leleten, hogy nem szükséges járnom, az iskolaorvos ezt felülbíráálja :(
Utolsó válaszoló, nálatok valószínűleg azért van így, mert ilyen a tesitanárod! Emlékszem, nálunk az általános suliban vették ilyen lazán, de a középsuliban jó tesitanárt kaptunk, aki foglalkozik velünk! Te még jó helyzetben vagy, általánosba a tanárunkat nem érdekelte, hogy gyógytesisek vagyunk, lazán megcsináltatta velünk a tiltott feladatokat (kézállás, fejállás stb) és le is osztályozott mindig minket, holott nem tehetné!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!