Valaki írna nekem az alkalmazott közgazdaságtan szakról? Mennyire nehéz? Sokan kibuknak? Melyik egyetemre érdemes menni? (Corvinus, ELTE, BME) Könnyen el lehet helyezkedni ezzel a végzettséggel?
01-21 20:44 vagyok. Már máshol is írtam, a vidéki egyetemeket tapasztalat alapján azért szólják le, mert nem pestiek. Én hálát adok az égnek, hogy nem abba a nyomorult városba kerültem és egy minden szempontból nagyszerűbb városban tanulhatok. Persze tudom, hogy most nem a városokról, hanem az egyetemek oktatásának színvonaláról van szó.
Másik tapasztalat pedig az, hogy a rangsorok mondhatnak akármit, a személyes tapasztalatok sokkal többet mondanak.
Pannon GSM-ezhetsz kisanyám, de ha lerí rólad, hogy nem ismered az egyetemet, és hogy hogyan zajlik itt az oktatás, csak rávágod, mert nem pösti és azt se tudod, hol van, addig nem vagy túl hiteles.
na, bemásolom ide is:
"nehogy a BCE pénzügyet válaszd, elavult tananyagokat tanítanak hibásan lefordított amerikai könyvekből, ha vizsgázni mész, köze se lesz a vizsgakérdéseknek a leadott tananyaghoz, ezért 80 %-os bukások szoktak lenni.
a tanárok nagyobb része önelégült és lenéző magatartású, igen nagyra tartják magukat, a diákokkal nem sokat érintkeznek, e-mail-ekre nem válaszolnak, mindenért beszalajtatnak az egyetemre, rossz a kommunikációs rendszerük, nem is érdekli őket....
nem tartják be az egyetemi szabályokat, nekik mindent lehet....
a végén pedig kapsz egy diplomát (ha ezeket mind kibírtad idegileg), arról, amit 97 %-ban nem tudsz használni majd a valós életben...
A válaszíró 69%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/5 Időpont ma 13:23 Privát üzenet Ez a te válaszod.
előző vagyok még:
a vizsgákon pedig nem engedik használni a képletgyűjteményeket (amiket szintén hanyagul és hibásan ők írtak), fejből kérdezik a bonyolult képleteket is, emiatt is rengeteg a bukás a vizsgákon, sőt, kézzel könyveltetnek 4 féléven át, a számítógépes könyvelőprogramokat itt nem használja a diák...
A válaszíró 69%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/5 Időpont ma 13:25 Privát üzenet Ez a te válaszod.
BCE BA Pénzügy-számvitel szakot időben csak 30 % tudta elvégezni az előbbiek miatt
(pedig gondolhatod, ide az ország legjobb képességű diákjait kitűnőbbnél kitűnőbb bizonyítványokkal, nyelvvizsgákkal vették fel)
szóval nem ám a diákokban van a hiba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!