Utálom az informatikát! Van még, aki szintén utálja?
Figyelt kérdés
Soha sem voltam jo belole,nem az erosségem,szerkesztések,exel,táblázatok,sorok...hideg kiráz ilyektol!!én a torténelmet és az irodalmat szeretem,és az ilyen infos dolgokat nem nekem találták ki:D
Én is utálom.Örülök ha 4 majd összejön.Maga a tantárgy nem érdekel és nem is vagyok jó belőle.
Tudom belőle amit tudok(az se olyan kevés ) és kész.
15/L.(Jó tudni hogy nem vagyok egyedül=))
2012. okt. 9. 21:29
3/12 anonim válasza:
Jelen! :D
Maga a tantárgy sem érdekel, a tanárom pedig egy óriási, hímsoviniszta tapló, akit az egész osztály rühell. Szerencse, hogy idén nem kell tanulnom. :D
16/L
2012. okt. 10. 20:04
4/12 A kérdező kommentje:
De jo,hogy nem vagyok egyedul!:D
2012. okt. 11. 16:52
5/12 anonim válasza:
12. osztály Informatikus kéttannyelvű szakközép: Informatika angolul, AutoCAD, Adatbázis és táblázatkezelés, Programozás, Digitális áramkörök, Hálózati ismeretek.. :) Én nem utálom. Bár nem vagyok jó mindből, de a jövőre való tekintettel még jól jön majd. Informatikában van a jövő, mert az sose lesz elavult.
Megértem, ha utálod. Elég monoton mondjuk, de az alapismeretek elsajátítása sose árt.. :)
2012. okt. 12. 21:46
6/12 anonim válasza:
Én is nagyon utálom de nekem az összes osztálytársam is úgyhogy nem vagytok, vagyunk egyedül! Ja, és arról is szoktunk beszélni, hogy legyen választható a következő évtől, aki akar infóra jár, aki nem az valami korepre vagy irodalomra, törire, kémiára...! Én ennek nagyon örülnék!:)
2014. jún. 4. 18:25
7/12 anonim válasza:
Én is utálom, de nagyon :// maga a tantárgy unalmas, nem érdekel, és bár 5-ös vagyok, de attól még el tudnék aludni az órákon.Szerkesztések, excel és word táblázatok, alsóban meg a szeretett comenius logo a teknõccel :))) de nyugi nem vagy egyedül, nálunk a fél osztály utálja.Egyébként nekem egyik reál tantárgy sem tartozik a kedvenceim közé, én inkább humán beállítottságú vagyok.
2014. nov. 14. 16:38
8/12 anonim válasza:
Pontosan! Én is a törit az irodalmat meg a tesit is szeretem,de az informatikát tiszta szívemből utálom!!!!!! :)
2015. febr. 23. 18:04
9/12 anonim válasza:
Utolsó:Én is a tesit sem szeretem :D
2015. febr. 24. 13:58
10/12 anonim válasza:
Szerintem érdekesek azok a dolgok amiket lehet tanulni.
A tanár is jó fej, de eléggé szigorúan osztályoz (1 hiba dogában már 5 alá vagy rosszabb esetben 4-es)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!