Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan lehet megtanulni olyan...

Hogyan lehet megtanulni olyan szinten angolul, hogy a TOEFL vizsgám nagyon jó legyen?

Figyelt kérdés
Jelenleg középszinten beszélek angolul, vagyis még messze vagyok attól. Szerintem a 4 készség közül a beszédkészség megy a legrosszabbul, mivel arra nincs igazán lehetőség sehol sem gyakorolni. Azért lenne fontos, mert most elvégzek egy 4 éves alapképzést (most kezdem) a BME-GTK-n gazdálkodási és menedzsmenten, majd ezt követően jelentkezek a CEU(Közép Európai Egyetem)-ba, mivel Amerikában szeretnék dolgozni, melynek feltétele a TOEFL, nem mellesleg a tökéletes angol. Ez hogy érhető el szerintetek? A BME-n lesznek angol órák heti több óra számban, mivel feltétel a szakmai nyelvvizsga, de nem gondolom, hogy elegendő lenne.
2012. aug. 21. 17:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A TOEFL egy korrekt teszt, mert a valódi angol tudását nézi. A legjobban úgy tudsz fejlődni hogy rengeteg cikket olvasol a nytimes.com oldalon például. A beszédkészséget nyilván beszéddel tudod, erre viszont társ nélkül nem igazán tudsz felkészülni. Ám szerintem sok nytimes és ezt követően angol nyelvű hanganyag után már a beszéd is elfogadható szinten lesz. Én idén toeflöztem, úgyhogy tudom miről beszélek.
2012. aug. 21. 17:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen. Még a TOEFL-re fel is lehet készülni, mert néztem próbatesztet, az nem volt olyan nagy ördöngősség. De félek, hogyha fel is vesznek kibukok, mert nem értek egy mukkot sem .
2012. aug. 21. 17:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne aggódj ilyen korán. A BME-n az angol egyébként nem komoly, de még a BME 4 éve, utána a CEU 3 éve bőségesen elég időt ad arra, hogy felkészülj.
2012. aug. 21. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!