A következő érettségi időpontjáig sikerülhet felkészülni biológiából és kémiából vagy fizikából olyan szintre, hogy valamelyiket emelt szinten sikerüljön letenni? Orvos szeretnék lenni és a felvételhez ez alapkövetelmény, ha jól tudom.
Most OKJ szakmán vagyok, és gondolkozom, hogy megpróbáljam-e a biológia és kémia/fizika érettségit megcsinálni, hogy tanulhassak orvosnak.
Mi a véleményetek?
Előre is köszönöm!
Köszönöm!
Én a volt tanáraimat szeretném felkeresni magántanárnak ez ügyben. A többi érettségim meg van, választottam üzleti gazdaságtan volt. Bánom, hogy pl nem biológia lett.
Megpróbálom hátha sikerül, ha nem akkor védőnőire jelentkezek, vagy várok egy évet. Melyik a jobb döntés?
Érettséginél egyből lehet emelt szintre jelentkezni, vagy előtte kell egy középszint és utána emelt?
Egyből lehet emeltre is menni, amit tudok ajánlani emeltre az még Fazekas György és Szerényi Gábor - Biológia I és IIes könyvét, csak elég borsos az ára, de abban minden benne van, ami kellhet.
Azt viszont te tudod, hogy mire akarsz menni igazán.
Köszönöm a segítséged. :)
Szívesebben lennék orvos, mint védőnő, de az is érdekel. :) Megpróbálok mindent megtenni, hogy sikerüljön! :) Csak kicsit későn kaptam észbe, ezzel kapcsolatban.
Köszönöm!
Én is éppen azt néztem, hogy változik a felvételi követelmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!