Milyen menete van egy iskola bepanaszolásának, hogy kezdjek hozzá és hol?
Szeptemberben beiratkoztam a Drégelyvár Oktatási Központ nevű iskolába Zuglóban.
Itt OKJ-s szakmákat lehet "tanulni". Én körmösnek jelentkeztem.
Egyre több lett a felháborodás, miután egy hónapig 1200 embert betömörítettek egy "sátorba" tűz-és munkavédelmi oktatásra ami sokkal inkább volt Comedy show mint oktatás, próbáltak nagyon humorosak lenni.
Hónap végén be kellett mennünk az iskolába vizsgázni, ami kemény 10 kérdésből állt, A,B,C,D válasz lehetőségekkel, a tesztkérdés megoldásai nyíltan kiterítve a tanári asztalra, tanár sehol.
Végre mindenki örült h megkezdődik az oktatás, erre bejelentik h még pár hétig a Barba Negra nevű klubba kell járnunk (ez egy kocsma!) ETIKAI oktatásra.
Mivel 10.osztály után is jelentkezhet az ember OKJ-s képzésre, ami 16 évet jelent, kérdem én, h teheti be egyátalán a lábát egy kocsmába?? Hogy oktathatnak egyátalán egy kocsmában?
Könyveket még egyátalán nem kaptunk (másodévesek közül is van aki nem), de kifizettették velünk vissza a pénzt nem kapjuk.
Az iskolában embertelen körülmények, egy félreeső sarokba besöpörve a szemét, a cigi csikkek tömkelege!!
Milliószor kértük őket szépen h legalább méltassanak válaszolni, de semmi.
Ezek után szeretném őket bepanaszolni, feljelenteni, beperelni, ami lehetséges...
Kérdésem hogy hogyan kezdjek hozzá, és hol?
Milyen putri hely ez? És hogy működhet egy iskola ilyen körülmények között?
Bár érdemben nem tudok válaszolni a kérdésedre, de gondolom nem Te vagy az első, akinek szemet szúrt a környezet és a vitatható eljárások.
Nem, tényleg nem.
Az egész iskola fel van háborodva, iskola látogatásit sem kapunk, már 2 hete halasztgatják. Ma közölték velem hogy jövőhét szerdáig NINCS titkárság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!