Mihály Dénes Szakképző Iskolával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
Minden vélemény érdekel az iskolával, oktatással, stb. kapcsolatban.
Előre is köszönöm!
#oktatás #Mihály Dénes Szakképző Iskola
2012. okt. 4. 11:41
1/11 anonim válasza:
Szerintem jó.Képzés hasznos,tanárok kedvesek,tananyag teljesíthető,korrekt osztályozás,jó osztály,jó órarend,képzés:van lehetőség 2 évre is(2 év alatt 2 szakma),szakirányban pontot ad.
Erre járok és szeretem.(Gyömrő)
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
Melyik szakra jársz?
2012. okt. 4. 17:50
3/11 anonim válasza:
1.év-gazdasági és szakstatisztikai ügyintéző,2.év-pénzügyi szakügyintéző :)
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
És a tandíj mennyi? Engem is ez a szak érdekel pont. :)
2012. okt. 5. 14:04
5/11 anonim válasza:
Hát ha ez az első OKJ-d akkor ingyenes.:)
6/11 A kérdező kommentje:
Első OkJ-m lenne.
2012. okt. 6. 11:00
8/11 A kérdező kommentje:
2012. okt. 8. 09:14
9/11 anonim válasza:
Jó suli, én szerettem. 2011-ben végeztem Számítógép szerelő, karbantartó szakon, azóta a főállásom mellett vállalkozóként ezzel egészítem ki az amúgy (majdnem) minimálbéres fizetésemet :)
10/11 anonim válasza:
Ja, bocs, persze az igaz, hogy a suliba nem a tudásért mentem, hanem a papírért :) A tudás már előtte régen megvolt, 10 éve ezen a területen dolgoztam, csak enélkül nehezen tudtam volna vállalkozó lenni. Hát ezért kellett (nekem) ez a suli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!