Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » PTE-n tényleg csak akkor...

PTE-n tényleg csak akkor mehetsz levelezőre, ha van munkaviszonyod?

Figyelt kérdés
Pontosabban az orvosi laboratóriumi és képalkotót diag. analitika tetszene, de olyat hallottam, hogy arra a szakra csak akkor mehetsz, ha van munkaviszonyod. Én meg azért mennék levelezőre, mert nappalin vagyok egy OKJ-n, és azt is szeretném befejezni. Előre is köszi! :)
2012. szept. 25. 19:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Mehetsz levelezőre is nyugodtan. Viszont nappalin se egyszerű, mert ott az anatómia, a latin, vagy 5féle kémia, amiket jobb nappalin elsajátítani, mert ezek az alapozó tárgyak. Szóval levelezőn tényleg csak akkor érdemes belevágni, ha valami nagyon halaszthatatlan dolgod van, mert nehéz szak.
2012. szept. 25. 21:27
 2/2 A kérdező kommentje:
és megéri erre a szakra menni? :) engem nagyon érdekelne, orvosi után ezt jelölném, és ha erre vesznek fel akkor egy molekuláris bioszt, vagy orvosi biotechnológiát szeretnék rá..
2012. szept. 25. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!