PTE-n tényleg csak akkor mehetsz levelezőre, ha van munkaviszonyod?
Figyelt kérdés
Pontosabban az orvosi laboratóriumi és képalkotót diag. analitika tetszene, de olyat hallottam, hogy arra a szakra csak akkor mehetsz, ha van munkaviszonyod. Én meg azért mennék levelezőre, mert nappalin vagyok egy OKJ-n, és azt is szeretném befejezni. Előre is köszi! :)2012. szept. 25. 19:09
1/2 anonim válasza:
Mehetsz levelezőre is nyugodtan. Viszont nappalin se egyszerű, mert ott az anatómia, a latin, vagy 5féle kémia, amiket jobb nappalin elsajátítani, mert ezek az alapozó tárgyak. Szóval levelezőn tényleg csak akkor érdemes belevágni, ha valami nagyon halaszthatatlan dolgod van, mert nehéz szak.
2/2 A kérdező kommentje:
és megéri erre a szakra menni? :) engem nagyon érdekelne, orvosi után ezt jelölném, és ha erre vesznek fel akkor egy molekuláris bioszt, vagy orvosi biotechnológiát szeretnék rá..
2012. szept. 25. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!