Ha levelezőre járok egy adott szakon, időnként bemehetek a nappalisoknak tartott előadásokra?
Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 10:02
2/4 A kérdező kommentje:
Remek:) Akkor ha nincs akadálya, így fogok tenni. Lesz egy-két tárgy amiből biztosan nem lesz elég az a néhány konzultáció.
2012. aug. 5. 10:17
3/4 anonim válasza:
beszéld meg a tanárral. általában szívesen látnak úgyis.
4/4 anonim válasza:
Én nappalisként akartam a páromhoz bejárni levelezőre.Nem nagyon akarták engedni.Aztán mondtam hogy ott van és hogy nekem segitség lenne ha mégegyszer hallanám az anyagot.Meg mondtam ha már fizetek nekik 140ezret akkor hagy hallgassam már az anyagot mégegyszer.. (Nem rossz jegyeim miatt kellett fzetnem.) Igy bejártam.. csodálkoztak a tanárok,hogy 9-12között volt pl kémiám,s azt 15-18között a levelzősőkkel ujra meghallgattam..S ez egy napon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!