Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen tantárgyak számítanak...

Milyen tantárgyak számítanak bele?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni, hogy melyik tantárgyakat nézik? Melyik jegyeket viszem tovább? Úgy tudom, hogy Matek-Idegennyelv-Magyar Nyelvtan--történelem. Meg attol függ hogy milyen szakra mész középiskolába! Jól tudom?
2012. szept. 22. 23:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha egyetemre gondoltál (mivel eléggé annak tűnik: szak meg ez a felsorolás, de az felső oktatás, nem középiskola):

Matek; Irodalom-Nyelvtan; Történelem; választott idegen nyelv; választott természettudományos tárgy (informatika nincs benne).

A szaknak nincs befolyása, illetve természettudományos tárgynál mostmár viheted kettőnek ez utolsó évi jegyét is egynek az utolsó kétévi jegye helyet is.

Az, hogy hova mész csak választottként elfogadott ÉRETTSÉGI tárgyakat folyásolja be.

2012. szept. 22. 23:42
 2/2 anonim ***** válasza:

írta a kérdező, hogy attól függ, melyik KÖZÉPISKOLÁBA megy, gondolom akkor nem egyetemtől kérdez...

amúgy igen mindenhol más, várd meg míg kijönnek a felvételi értesítők, ott leírják, melyik suli mit kér.

matekot, magyart (nyelvtan, irodalom) és törit, idegennyelvet úgy tudom majdnem mindenhol kérik, de van ahol a fizika, biosz, vagy informatika jegy is kell

2012. szept. 23. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!