Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerinted heti 39 tanításióra...

Szerinted heti 39 tanításióra sok?

Figyelt kérdés
2012. szept. 9. 22:42
 1/6 A kérdező kommentje:
Középiskolában
2012. szept. 9. 22:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen. Ugyanis az egy nap kivételével napi 8 óra tanulás. És ezt egy tizenéves szervezet aligha bírja.

(ha a tanárok szemszögét nézzük, akkor is sok, mivel nem marad idejük a tanítási órákon kívül egyéb dolgokra mint dolgozatjavítás és hasonlók)

2012. szept. 9. 22:45
 3/6 anonim válasza:
hát én általánosba járok és nekünk heti 35 van szóval.........
2012. szept. 9. 22:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Attól is függ ám, milyen órák :) Nekem tavaly (tizedikesként) 38 volt, és év végére (mellette nyelvvizsga, házivizsgák, előrehozott érettségi) bizony eléggé kikészültem. Idén csak 34 van, viszont nincs egyetlen könnyű óra, ének vagy rajz vagy informatika... és már az első hét is sok volt. Egyszóval igen, 39 óra sok. Későn érsz haza, ha még rendesen fel is akarsz készülni a többi órádra, nem igazán marad időd másra.
2012. szept. 9. 23:18
 5/6 anonim ***** válasza:
nekünk heti 30 van (8.-os vagyok)
2012. szept. 9. 23:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem sok. Egyébként meg az nem 8 óra egy nap, legfeljebb 8*45 perc (ami nettó 6 óra). Persze nem mindegy, hogy mi az a 8 óra, de ha most a kötelező tesi miatt lett 7 tanóra helyett 8, az igazán nem sok. Nekünk is minden áldott nap 7 normál óránk volt egy nap, és bírta a tizenéves szervezetünk. Azért akadnak olyan órák manapság is, amin nem kell megszakadni.
2012. szept. 10. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!