Atika kérdése:
Felvehettem a Diákhitel 1-et és a 2-t egyszerre?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam,hogy a diákhitel kettővel fizetném a tandíjat a Diákhitel 1-el pedig a könyveket,élelmiszert, utazást. Lehetséges?2012. szept. 8. 18:16
1/7 anonim válasza:
Elvileg lehet szerintem. Bár kész öngyilkosság.
3/7 A kérdező kommentje:
nem az a kérdésem hogy hülyeség e hanem hogy lehetséges-e
2012. szept. 9. 13:13
4/7 anonim válasza:
de akkor miért nem veszel fel nagyobb összeget?
5/7 anonim válasza:
egész biztosan lehet. a diákhitel direkten minden infót megtalálsz. De tényleg merész vállalkozás, jól gondold át
6/7 A kérdező kommentje:
igen bátorság kell hozzá,viszont így van csak esélyem bekerülni nemzetközi gazdálkodás szakra. és ha az megvan és hajtok mint az állat akkor egyszer visszafizetem az egész hitelt. Ha nem így teszek, egész életemben dolgozhatok havi 100-ért,nyomorban. 23 éves vagyok és utálom ezt a pénztelenséget,meg hogy az alul iskolázott kollégáim(8 általános) próbálják megmondani a frankót...
2012. szept. 9. 19:03
7/7 kapo1588 válasza:
lehet úgy ahogy csinálod de diplomával se biztos h többet fogsz kapni 100nál... elég sok ismerősöm dolgozik 90-110 közötti bérért pedig mind diplomával rendelkezik és ebből fizetnek még havi 10-12 ezret diákhitel törlesztésre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!