Lehet-e egyszerre egy egyetem két karára járni?
Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 21:40
2/5 anonim válasza:
Igazan van az első válaszolónak, tényleg lehetséges, van is ilyen ismerősöm. Viszont egyszerre nem kezdhetsz meg két szakot, tehát legalább fél éves csúszásnak kell lennie a kettő között.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én is így gondoltam, csak nem voltam benne biztos.
2012. máj. 23. 00:34
4/5 bensdorp válasza:
És még azt tudd, hogy csak 12 félévet finanszíroz az állam (általános orvosi szak esetén 14-et), és 2012 szeptemberétől ha 2 szakot végzel párhuzamosan, a támogatott féléveid is duplán fogynak majd. (Kivéve azokat, akik 2012 szeptembere előtt is már több szakot folytattak.)
5/5 A kérdező kommentje:
Azt viszont tényleg nem tudtam, hogy így duplán fogynak, köszi, hogy szóltál erről is. Úgy néz ki akkor, hogy a régit ott kell így hagynom.
2012. máj. 23. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!