Aki tanítóképző főiskolára szeretne járni, szívesen választaná a debreceni tanítóképzőt, ha az beolvadna és felvenné a Hittudományi Egyetem nevet?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy a Kölcsey Tanítóképző egybeolvad a Református Hittudományi Egyetemmel és érdekelne hogy a felsőoktatásba jelentkezők választanák-e a tanítóképzőt ilyen névvel is.
Egyébként a Kölcsey F. Református Tanítóképző Főiskola az utolsó önálló tanítóképző (volt) az országban. Úgy néz ki, szeptembertől már az új néven kell keresni..
2011. márc. 19. 16:31
1/1 anonim válasza:
Én simán jelentkeznék :) Idén érettségizek és most is oda adtam be.. nem érdekelt a neve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!