Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Lehetek valaha is rendőrnő?...

Lehetek valaha is rendőrnő? (többi lennt)

Figyelt kérdés
én egy 23éves kaposvári lány vagyok és nagyon szeretnék rendőr lenni 9-10osztályom van , jelenleg dolgozom , de a rendőr szakma joban tetszik, sajnos az anyagi háttér megkívánja hogy dolgozzak igy nemtudom abba hagyni a munkám kérdésem az lenne hogy a rendőr szakma bármely ágazatát le lehet e tenni 2éves tiszti iskola nélül, vagy legalább ne kellene minden nap suliba lenni ..
2012. szept. 8. 11:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Menj be a helyi rendőrségre és kérdezz rá.
2012. szept. 8. 12:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Létezik olyan hogy 2 éves rendőr szakközép suli!ilyen van szegeden,miskolcon ,pesten de ez nappali!Tisztire civilként csak nappalira lehet jelentkezni,levelezőre akkor jelentkezhetsz ha már van 2év letöltött szolgálati időd..
2012. szept. 8. 12:47
 3/8 A kérdező kommentje:
az oké de kaposvári vagyok és dolgozok. és NEM tudom abba hagyni a melot azért hogy "tanulhassak" hát gondoltam hogy ez nem egyszerű. köszönöm a válaszokat!
2012. szept. 8. 13:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Érettségi nélkül nem lehetsz.
2012. szept. 8. 13:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Valahol akárhol Kaposváron keress esti gimit érettségizz le! vagy keresd meg a helyi rendészetit szakközepet ér érdeklődj ott vna-e levelező képzés.Eötvös Loránd Műszaki Középiskola
2012. szept. 8. 16:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Levelező képzés a civileknek egyik RSZKI-ben sincs, tisztin meg végképp. Érettségi nélkül egyébként sem lehetsz sajnos rendőr, az az egyik alapfeltétel.
2012. szept. 9. 11:00
 7/8 anonim ***** válasza:
én pont ezt írtam
2012. szept. 9. 15:37
 8/8 A kérdező kommentje:
tudom, az érettségit le tenném amennyiben tudnék rendőrnek tanulni annak bármely ágazatában is csak ne kellene ott hagynom a munkám mert az lehetetlen sajnos ... igen van nálunk egy olyan suli az Eötvös, de nem tudom hogy utána esetleg tovább kellene e mennem máshova és hogy lehet e levelezön vagy estin... köszönöm a válaszokat , majd utána érdeklődöm.
2012. szept. 9. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!