Szeptemberben gimibe megyek, félek. Mit tegyek?
Pff te ..miez?! "Van persze néhány(7-8) csaj,akik beképzeltek,magassarkúba jönnek,sminkelik magukat meg minden". Attól hogy magassarkúba mennek meg csinosak,meg sminkelik magukat,attól még nem biztos hogy beképzeltek. Ez vagy te..Irigykedsz az olyan lányokra mint például én,én is festem magamat,csinos vagyok,szóval adok magamra ,és nem vagyok beképzelt mert az olyan lányokkal is barátkozom akik például nem festik magukat,nem csinosak,nem nézek le senkit sem,és jó tanuló vagyok..de te egy kis hülye vagy aki külső alapján ítél embereket,gondolkozz el..nem azt mondom hogy divatozz de ne irigykedj azért mert hozzád például nem mennek oda a fiúk..erről te tehetsz. na jó tanulást te szánalom :D
lehet lepontozni..:D
úristen 23.válaszoló. te is okos lehetsz... azt hiszem te nem egészen vagy tisztában a beképzelt szó fogalmával. ha a kérdező elítél másokat akkor te mit csinálsz? írod hogy szia te szánalom,szerintem te vagy az aki szánalmas. egyébként a magassarkú nem iskolába való,ezen nem érdemes vitatkozni kérdezd csak a tanáraidat. lehet jó tanuló vagy,de a csinos relatív fogalom,így ez sem kérdéses
kérdező: írj üzenetet,milyen a gimi idáig? egyébként,merj barátkozni ezeket a libákat meg letojhatod. A tanulásra koncentrálj,hiszen most ez a legfontosabb,esetleg csinálj valamit hobbiszerűen. én most kezdek belevágni a modellkedés szakmába és imádom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!