Szeptemberben gimibe megyek, félek. Mit tegyek?
Szia!
Mindenképpen írj a lánynak! Sőt, ha szimpatikus, beszéljétek meg, hogy még sulikezdés előtt találkoztok egyszer. Fagyiztok, sétáltok, beszélgettek. Így első nap sem fogsz félni a magánytól, és nyíltabb leszel a többiekkel is.
Arra készülj fel, hogy az első pár hónap furcsa lesz. Csupa idegen ember kerül egy osztályba, alakulgatnak a barátságok, ellenségeskedések. De aztán beáll a rend és te is megtalálod a helyed, mint mindenki.
Kicsit én is olyan helyzetben voltam, mint te. Elég furcsa, zárkózott voltam, vagyis még mindig az vagyok. De egy nagyon jó osztályt kaptam. Nem azt mondom, hogy lelkitársra találtam benne, nem azt, hogy soha sem piszkál senki. De vannak barátaim és sokkal rendesebbek az emberek, mint általánosban, mégha beszólnak is néha-néha.
Az az igazság, hogy először minden beszólást komolyan vettem, de aztán rájöttem, hogy felesleges, mert gyakran nem is gondolja komolyan a piszkáló. Annyit nem ér meg, hogy sírjak miatta és vagy/ rosszul érezzem magam.
"gyűjt egy marék aprót, rakd egy zacsiba, aztán nyomd a kezébe, ha találkoztok, és mondd, hogy tudod milyen nagy szüksége van rá, hát vigye."
Ez tényleg jó ötlet. Én nem vagyok a jézusi módszerek híve, megérdemelné a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!