Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Közös albérlet, valaki?!

Közös albérlet, valaki?!

Figyelt kérdés
Most szeretnék Pesten továbbtanulni. Középiskolában. És hallottam olyan dolgokat, hogy koleszba nagyon nehéz bejutni.(Én így hallottam..) Szóval, ha sulinak azt mondjuk ( ha felvesznek ), hogy albérletben tudok lakni nem muszáj a kolesz, csak vegyenek fel..? Pls valaki help:D De aki már gondolkozott ilyenben, szívesen lennék lakótárs :D

2012. szept. 5. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Tessék, itt egy albérlet-közvetítő oldal, direkt diákoknak kihegyezve: [link]

Ha majd odáig jutsz, hogy már albit keresel, akkor majd böngészgesd. Nagyon segítőkészek, gyorsak, pontosak és albérleten kívül szobatársakat is közvetítenek, illetve te is meghirdetheted magadat náluk, mint szobatársat kereső albérlő.

2012. szept. 5. 21:14
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Megint az első vagyok. Egyébként ha már felvettek, akkor keress rá az osztályod csoportjára Fb-n, ott kaphatsz még segítséget vagy esetleg lakótársi ajánlatot, bár ez a főiskolai/egyetemi csoportokra inkább jellemző.
2012. szept. 5. 21:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! :-)
2012. szept. 7. 21:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, ki és milyen alapon szavazott le, de bekaphatja :)
2012. szept. 10. 17:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Pedig a válaszaiddal minden rendben volt:D
2012. szept. 16. 01:17
 6/7 anonim válasza:
kérdező! lány vagy?
2012. szept. 23. 17:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen :)
2012. szept. 26. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!